Aksaray Düğün Salonundan iftar yemeği

Sebahattin Uçar önderliğindeki Uçarlar Yapı Ltd.Şti tarafından hizmete açılan Aksaray Düğün-Davet-Toplantı Salonu, tanıtım ve iftar yemeğini 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirdi.
Mahalle muhtar ve evliliklerinde 40 yılı aşmış davetlilerin yüksek katılımıyla düzenlenen program, Necmettin Ötün’ün Grup Tekbir ile okuduğu muhteşem ilahilerle başladı. Bu arada Sebahattin Uçar ve ailesi gelen davetliler ile tek tek ilgilendi. İftar saati geldiğinde ise dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Yemeğin ardından kısa bir süre önce hizmete açılan Aksaray Düğün Salonu hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı. Sebahattin Uçar da yaptığı konuşmada, katılım gösteren tüm misafirlere teşekkürlerini sundu. Ardından evliliklerinde 40 yılı aşkmış üç misafire Kuran-ı Kerim hediye edildi. Program Abdül Hamit Oruç tarafından verilen “Ramazan ve Evlilik” konulu söyleşi ile son buldu.

Kırklareli Merkezde, düğünler toplantılar, davetler için yeni bir alternatif olarak sunulan Aksaray Düğün Salonu, Akalar Mahallesi, Balkan Caddesi, Aksaray Apartmanı Zemin katında yer alıyor. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol