Akkul’dan yeni kitap

Çok Gezenti programının sunucusu ve hemşerimiz Burak Akkul, programının ikinci kitabı “Boş Dünya’nın çıktığını duyurdu. Akkul, kitabın 10 Eylül’de tüm kitapçılarda olacağını bildirdi.

Kısa bir süre önce corona virüs testi pozitif çıktığı için 1 ay boyunca izleyicisinden uzak kalan Çok Gezenti programının sunucusu Burak Akkul, programının ikinci kitabı olan Boş Dünya’nın baskısının tamamlandığı ve 10 Eylül itibariyle tüm kitapçılarda yerini alacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akkul, kitabın duyurusunu; “Çok Gezenti’nin ikinci kitabı BOŞ DÜNYA çıktı. “Gidip gelen bir yazarın anıları”...
Çok farklı! Yine seyahat var ama çook derinlere!.. 10 Eylül’de de tüm kitapçılarda. Benden bu kadar. Sıra sizde” ifadeleri ile paylaştı.
Kitabın arka kapağında ise;
“Bir önceki kitapta, "Anılarınızı zihninizde iyi biriktirin, ayaklarınızın gidemediği zamanlarda onlarla seyahat edeceksiniz" demiştim. İyi ki de demişim ve iyi ki de anılarımı iyi biriktirmişim. 32 gün boyunca hastanede, bazen gözlerim kapalı bazen açık, onlarla seyahat ettim... Ve onlarla, yolun sonuna kadar da gittim.
Sondaki parlak siyah tünelin duvarına şunları not ettim: "Bak, gör, hisset, yaşa! Kendine ve çevrene zarar vermeyecek kadar hesapsız, yaşamını kısaltmayacak kadar da cesur ol."
Kalbinle yol alman en doğrusu, merakından beslenmen en doyurucusudur.
Unutma, insan tek bir yolun yolcusudur: "Hızla tükenen zamanının." Cümleleri yer alıyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol