Akbulut Gaytancıoğlu’na Sert Çıktı, “İnsafsızca”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Saros Körfezi ile ilgili özel idareye ait Danişment köyü sahilinde bulunan 48 dekarlık, özel idareye ait eski dinlenme tesisleri alanını satılması konusunda bu satışa izin vermeyeceklerini vurguladı. Gaytancıoğlu’nun bu açıklamasına AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nedret Akbulut sert çıkarak, “Katar Doğalgazı ile burayı bağdaştırıyor burasını insafsızca” dedi. 

Saros Körfezi’nin dünyanın kendini temizleyebilen ender körfezlerinden biri olduğunu belirten CHP’li vekil Gaytancıoğlu ilgili alanda il özel idareye ait Danişment köyü sahilinde bulunan 48 dekarlık, özel idareye ait eski dinlenme tesisleri alanını satılması konusunda bu satışa izin vermeyeceklerini vurguladı.
Gaytancıoğlu “Danişment köyü sahilinde bulunan denize sıfır 48 dekarlık, özel idareye ait eski dinlenme tesisleri alanını satmak istiyorlar. CHP olarak biz ise bu alanın halkın olmasını, dar gelirli ve yoksul ailelerin kullanmasını, okul çağındaki çocukların yaz döneminde kullanmasını istiyoruz. Ey AKP 4 ay ömrün kaldı. Bu satışı yapmayacaksınız.” dedi.

“BU NASIL BİR ZİHNİYET,
BU NASIL BİR DÜŞÜNCE”
Okan Gaytancıoğlu’nun bu sözleri üzerine AK Parti Grup başkanvekili ve İl Genel Meclis üyesi Nedret Akbulut açıklama yaptı. Gaytancıoğlu’nunsözlerini sert şekilde eleştiren Akbulut; “Sayın CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu TBMM de konuşma yaparak il genel meclisinde Danışment sahilindeki araziyi peşkeş çekiyorlar demiş. Bu nasıl zihniyettir. Bu nasıl bir düşüncedir, akıl alacak gibi değil. Katar doğal gazıyla burayı bağdaştırıyor insafsızca. Tabi seçimler yaklaştıkça dikkat çekmek gösterisinde ama nafile. Bakalım sayın Gaytancıoğlu 4 ay sonra kim gider kim kalır göreceğiz. Velhasıl en iyi becerdikleri iş karşı çıkmak. Hani bir tanesi demişti ya ‘kardeşim siz dünyanın en büyük işini de yapsanız bİz sizi alkışlamaz, karşı çıkarız’ dediği gibi olsun ne diyelim..Ainesi iştir hükümetin lafa bakılmaz der geçeriz bizde vesselam...” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol