Akalar Mahallesi sakinleri her yeni güne hizmetle uyanıyor

Akalar Mahallesi Hakan Ediş’i bilmeyeniniz yoktur. Bilindiği üzere Akalar Mahallesi’nde Muhtarlığı devir aldığı günden itibaren yaptığı çalışmalarla göz dolduran muhtar Ediş’e vatandaş soruyor, “Hiç uyumuyor musun Muhtar?” 

Muhtar Hakan Ediş, Kırklareli’nde yaptığı hizmetlerle ve çalışma şekli ile büyük ses getirmeye devam ediyor. Yaptığı hizmetler tartışılmaz mahalle sakinlerinin hoşnutluğu kazanmaya yetiyor. Son günlerde Akalar Mahallesinde ki değişiklik, herkesin konuştuğu bir konu olarak karşımıza geliyor. Öyle ki diğer mahalle sakinleri de Muhtar Hakan Ediş’i örnek davranışlarından dolayı takdir ediyor. Şu aralar sabahın erken saatlerinde, mahalle sakinleri evlerinden işine gitmek için çıktığında gördükleri iş makineleri karşısında akıllar da acaba Muhtar Ediş hiç uyumuyor mu? Sorusu beliriyor…
Bizde bu durumu merak edip görev aşkı ile yanıp tutuşan Akalar Mahallesi Muhtarı Edişle kısa bir röportaj yaparak bu durum hakkında bilgi aldık. Ediş, “Yine erken saatlerde özellikle 8.30 mesai saatlerinin başlaması ile biz de işimizin başındayız. Evet, insanlar şu ara konuştuğu acaba Muhtar hiç uyumuyor mu? Ne zaman görsek bir iş ile uğraşıyor gibi atıflarda bulunuyorlar. Tabi öncelikle söylemek gerekirse bunlar benim hoşuma gidiyor. Neden diyeceksiniz… Çünkü tamamen sosyal hayatımın her alanında kendini işine vermiş biri olarak, bu denli yaptığım çalışmalardan sonra mahallemde bulunan insanların şu sözleri bana büyük gurur veriyor. Şimdi insanlar merak ediyor… Evden çıktıkları gibi iş makinelerini görüyorlar. Biz bilinçli olarak erken saatlerde başlıyoruz ki çalışmalarımız kısa sürede tamamlansın. Bu sayede diğer bölgelere de vakit kaybetmeden ulaşabiliyoruz. Yani kısacası ne yapıyorsak, vatandaşlarımızın mahallemizde rahat, ferah ve göze hoş gelen bir şekilde yaşaması içindir” diyerek düşüncelerini belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol