Ahmetbey, Kahramanmaraşlı çocuklar için destek bekliyor

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle büyük yıkıma uğrayan 11 ilde yaraları sarma çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu konuda depremin ilk günlerinden itibaren bölgede yardım çalışmalarına katılan Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Belde Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve belediye personeli çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede bulundukları dönemde çocukların oyun oynayacak bir alanlarının kalmadığını gözlemlediklerini bu nedenle güvenle oyun oynayabilmeleri için konteynerden yapılmış bir oyun evini bölgeye gönderme kararı aldıklarını ifade ederek yardımseverlerden konteyner ile gönderilecek malzemeler için yardım istedi. Altıntaş, “Deprem bölgelerine yaptığımız ziyaretlerde; çocukların enkazların, yıkıntıların arasında oynamak zorunda kaldığını, bir de cadde ve sokaklardan aniden çıkan iş makineleri ve moloz taşıyan kamyonların tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını gözlemledik.
Bu sebeple; çocuklar için güvenli bir oyun alanı oluşturmak ve biraz olsun yüzlerini güldürebilmek için, Pazartesi günü Kahramanmaraş’a oyun evi olarak kullanılacak bir konteyner götüreceğiz.
Siz de oyuncak, boyama/hikaye kitabı, kırtasiye ürünleri bağışlayarak destek olmak isterseniz Pazar gününe kadar Belediyemize ulaştırabilirsiniz” dedi. (E.YIldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol