"Ağır Roman" filmindeki arabayı aldı

Türkiye'de az rastlanan ve Yeşilçam'ın ses getiren filmlerinden Ağır Roman'da oynayan 1969 model Chevrolet İmpala Kırklarelili bir hayranı tarafından İstanbul'dan satın alındı. 

Türkiye'de koleksiyoncularda ve bu araca değer veren kişilerde bulunan bu klasik aracın en önemli özelliği ünlü olması. 1996 yapımı Ağır Roman adlı filmde Okan Bayülgen ve Müjde Ar'ın kullandığı aracı uzun çabalar sonucunda İstanbul'dan satın alan Kırklarelili Evren Kılıç; " Müjde Ar'ın hayranıyım. Benim için çok değerli bir oyuncu. Bu arabayı hem bir klasik olduğu için hem de geçmişe dair anılar barındırdığı için satın aldım. Bu araçla ilgili ileriye dönük projelerimiz var. Kırklareli'nde tek olan bu aracın tüm bakımlarını yaptıktan sonra farklı bir iş sahasında kullanmayı hedefliyoruz" dedi.
Diğer illerde çok yaygın olan fakat ilimizde neredeyse hiç görülmeyen düğün aracı kiralama işine gireceğini belirten Kılıç bir dahaki sezon gün yüzüne çıkmayı planlıyor. Aracın tüm bakımlarını ve görselliğinde değişik yapmayı planlayın araç sahibi böylelikle Kırklareli'nde de bulunmayan bir sahasını ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Yazık arabayı satışa çıkarmış; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-1969-impala-chevroletagir-roman-filminde-kullanilan-impala-103131229/detay/