Afrin Harekatı Haklıdır

Tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu Zeytin Dalı Harekatı hakkında açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Teşkilatı “Öncelikle belirtmek isteriz ki, Vatan Partisi olarak Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatı’nı destekliyoruz. TSK Güneydoğu’ da PKK’yı hendeklere gömerken; Vatan Partisi olarak bunun Türk –Amerikan savaşı olduğunu belirtmiştik. Gündeme giren Afrin Harekatı neler getirecek göreceğiz” şeklinde görüş bildirdi.
Kararlılık Sürdürülmeli
Türkiye’nin süreci çok iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Başkan Kılıç, PYD/PKK’ya karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda Türkiye’nin Suriye ile işbirliğinin hayati önem taşıdığı söylendi. Vatan Partisi olarak, harekatta kararlılığın sürdürülmesi gerektiğini ve YPG/PKK’yı teslim olma yoluna götürmenin önemli olduğunu ifade ettiler.
Harekat dünya barışı ve İnsanlık İçin
Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Selda Kılıç, “Türkiye bu harekat için tüm komşularını, Rusya ve Çin’ i bilgilendirmiştir. Beşar Esat’ın PYD’yi vatan haini ilan etmesi, altın fırsat değerindedir. Afrin Harekatı haklıdır, yerindedir. Afrin Harekatı, ABD’nin Batı Asya‘daki terör faaliyetlerine karşıdır. Bu açıdan dünya barışı içindir ve insanlık içindir. Milletçe ve devletçe birlik halinde vatan savaşındayız. Yüreklerimiz, vatan savaşında Mehmetçikle birlikte çarpıyor. Mehmetçiğin bahtı açık olsun. Türk Silahlı Kuvvetleri’nden zaferler bekliyoruz. Vatan Partisi olarak, vatan savaşının merkezinde ve ön cephesindeyiz” cümlelerini sarf etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol