Adımlar bir biri ardına atılıyor

Kırklareli’nde Ulusal ve Yerel Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesisleri projesinde adımlar bir bir atılıyor. Demircihalil Köyünde yapılacak olan bu muhteşem tesis ile Kırklareli artık adını taş ocakları, termik santraller, fabrika atıkları ile değil, doğasıyla, turizmi ile duyuracak. Önadım Medya Grubu sahibi, Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Girişimci Öznur Tüzün tarafından geliştirilen, Ulusal Medyayı temsil eden isimlerin ve Federasyon yetkililerinin desteği ile oluşturulacak olan Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesislerinin hayata geçirilmesi için adımlar birbiri ardına atılıyor.
Son olarak proje ile ilgili imar planları hazırlanmış, İl Genel Meclisine sunulmuştu. Bu çerçevede 8 Temmuz Çarşamba günü proje kapsamında 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi görüşülmüş, teklif oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilmişti. Komisyon üyeleri de bölgede incelemelerde bulunmuştu.
Bu çerçevede önemli bir gelişme de geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Doğal Yaşam köyünün zemin etüdü Fırat Karabeyoğlu’nun ekibi tarafından dün gerçekleştirildi. Deprem riski sıfır olan zeminimizle projemiz bir kez daha farklılığını ispat etti.
Öznur Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Girişimci Öznur Tüzün tarafından geliştirilen, Ulusal Medyayı temsil eden isimlerin ve Federasyon yetkililerinin desteği ile oluşturulacak olan Medya Mensupları Eğitim ve Dinlenme Tesisleri içerisinde birçok öğeyi birden barındırıyor.
Dinlenme alanları, günü birlik turizm tesisleri, köy ürün pazarı, hobi bahçeleri, prefabrik ikiz villalar, kamping alanları ve meyde mensupları için daha birçok özelliği bulunan yapılar hizmete sunulacak. Şehrin karmaşasından uzak, yorgunluğunu bu tesislerde atacak olan medya mensupları dinlenme tesisleri, Kırklareli’nin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.
Demircihalil Köyünde yapılacak olan bu muhteşem tesis ile Kırklareli artık adını taş ocakları, termik santraller, fabrika atıkları ile değil, doğasıyla, turizmi ile duyuracak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol