Adım Adım 1.Lige

İlimizi TFF. 2.Lig Kırmızı Grup’ta temsil eden Kırklarelispor, başarılı grafiğini sürdürmeye devam ediyor. Son haftalarda çıktığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen yeşil-beyazlı ekip, son olarak Bayburt İl Özel İdaresi Spor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek üst lige çıkma iddiasını sürdürdü. Yoğun kar yağışı altında oynanan müsabakada temsilcimize 3 puanı getiren goller; Mert Pekesen ve Bahadır Taşdelen kaydederken, bu sonuçla ligde 4.sıradaki yerini korudu.

TFF. Misli.Com 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Temsilcimiz Kırklarelispor, ligin 30.Hafta müsabakasında Bayburt İl Özel İdaresi Spor’a konuk oldu.son haftalarda yüseleşini devam ettiren Kırklarelispor, 2-1 galip gelmeyi başardı.
Çok yoğun kar yağışı altında bembeyaz bir sahada oynanan maçı Süleymen Soyutürk yönetirken, yardımcılıklarını Erdi Abdulmecit Sayar ve Onur Gülter yaptı.
Kırklarelispor, maçın henüz başlarında etkin oyun ortaya koyarken, ilk golünü dakika 19’da Mert Pekesen ile buldu. Rakip takım ise 34.dakikada skoru eşitliğe ulaştırırken, cevap 7 dakika sonra Bahadır Taşdelen’den geldin. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu belirlerken, yeşil-beyazlı ekip puanını 53’e çıkardı. (H.M.Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol