Adı Bademlik Mahallesi’nde yaşayacak

Kırklareli Belediye Meclisi Nisan ayında aldığı kararla Bademlik Mahallesi Gelişim Çocuk Oyun Bahçesi’nin adının “Naim Süleymanoğlu Parkı”, Gazievleri Sokak’ın isminin de “Naim Süleymanoğlu Sokağı” olmasına karar verdi.

Kırklareli Belediye Meclisi’ne Ayşen Kösegil, Cengiz Bağıran, Koray Çelikkanat ve Mustafa Özbay’ın verdiği dünyaca ünlü sporcu Naim Süleymanoğlu’nun adının Göçmen Konutlarının bulunduğu yerdeki isimsiz sokaklardan birine verilmesi konusundaki önerge Nisan ayı toplantısında ele alındı. Konuyu inceleyen İmar ve Çeşitli İşler Komisyonu, Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği ile de görüşerek vardığı kararı açıkladı.
Konu ile ilgili olarak hazırlanan raporda; “İmar ve Çeşitli İşler Komisyonu Toplantısında, Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu
Başkanı Erol Ateş ve yönetim kurulu üyeleri ile 21.02.2018 tarih ve 2870 sayılı dilekçe hakkında görüşülmüştür. Erol Ateş ve yönetim kurulu üyeleri ile mutabık kalınan görüşme sonucunda; Bademlik Mahallesi'nde bulunan Gelişim Çocuk Oyun Bahçesi'nin adının Dünyaca ünlü milli sporcumuzun isminin yaşatılması için "Naim SÜLEYMANOĞLU Parkı" olarak değiştirilmesine ve Bademlik Mahallesi'nde bulunan Gazievleri Sokak’ın isminin "Naim SÜLEYMANOĞLU Sokağı" olarak değiştirilmesine İmar ve Çeşitli İşler Komisyonumuzca oybirliği ile karar verilmiştir” denildi.
Rapor oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol