“Aday tanıtımımız ve halk günlerimizdeki kalabalık galibiyetin habercisi”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Teşkilatı 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri hazırlıklarına devam ederken halk günlerini de gerçekleştirmeyi ihmal etmiyor. 12 Ocak Cumartesi yapılan aday tanıtımından sonraki ilk halk toplantısına vatandaşların yoğun ilgisi vardı. İl Başkanı Alper Çiler şehir dışından da ziyaretler yoğun bir şekilde gerçekleşirken AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de ziyaretçiler arasındaydı.

14 Ocak Pazartesi yapılan halk gününde vatandaşlar yine yoğun katılımla salondaydı. Bir yandan 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı bir yandan da halkın sorunları ile ilgilenmeye devam ediyor. Kırklareli halkı için çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Alper Çiler, “Öncelikle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda halkımızla yüz yüze, samimi bir ortamda görüşerek Kırklareli ve onlar için yapabileceğimiz işler hakkında konuşuyoruz. Halkımız şehirde yaşanan sıkıntılara birebir şahit olduğu için bizlerle diyalog halinde oluyor. Bizlerde halkımızın sorunları dinleyip çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Çok çalışarak sorunları çözerek oturduğumuz koltuğun hakkını vermeye çalışıyoruz. Her hafta oldukça verimli toplantılar geçiriyoruz. Halkımıza olabildiğince fazla yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Onların yaşadığı her sıkıntıya, probleme elimizden geldiğince ortak oluyoruz ve bunları bilen halkımız da her hafta gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarına yoğun katılım gösteriyorlar” dedi.
“Vatandaşın derdi bizim derdimiz”
12 Ocak’ta yapılan aday tanıtım toplantısına yoğun katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Çiler, bu seçimde değişimin geleceğinin habercisinin o gün ki kalabalık olduğunu ifade etti. Çiler, “Aday tanıtım toplantısında teveccüh edip bizleri yalnız bırakmayanlar, bugün de burada halk olarak günümüzde bizlerle birlikteler her birine teşekkür ediyorum. Onların sevgisi ve inancı her şeyin üstünde yer alıyor. Halkımızdan daha büyük bir güç olduğunu düşünmüyorum. Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimiz. Onların da bize karşı sevgisini gördükçe daha fazla çalışmak için kendimizde güç buluyoruz” ifadelerini kullandı.
“Keşke Kapalı Spor Salonu’nda yapsaydık”
Aday tanıtım toplantısında bir ok kişinin oturamadan ayakta kaldığı bir çok kişinin de salon dışında beklediğini söyledi. Yanlarında olan her partiliye teşekkür eden Çiler, “Çok kalabalık bir aday tanıtım toplantısıydı. Hatta o kalabalığı görünce keşke Kapalı Spor Salonu’nda yapsaydık diye düşündüm. Çünkü o gün Kapalı Spor Salonu’nu da full bir şekilde dolduracak kalabalık vardı. Bu kalabalık bizlere bu seçimde yarım bıraktığımız işi tamamlayacağımızın inancını veriyor. Çünkü Kırklareli halkı artık güzel hizmet ve çağdaş bir kent görmek istiyor. İstanbul gibi bir megakenti yöneten parti bugün Kırklareli’ni tam bir Avrupa kenti haline getirecek. Her yeri halka açacağız insanların şehir dışından gelecek akrabalarını gezdirebilecekleri birçok yer olacak. Biz tutmayacağımız vaatleri öne atıp sonra yapamadık diyecek bir parti değiliz. Birçok AK Belediyecilikle yönetilen şehri görüyoruz. Kırklareli’nin onlardan neyi eksik inşallah bu seçimde değişim gelecek ve Kırklareli Ak Belediyecilikle tanışarak hak ettiği hizmeti alacak” cümlelerini ifade etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol