Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Gedik’e “hayırlı olsun” ziyareti

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Adli ve İdari Yargı 2021 Yılı Ana Kararnamesi ile Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı iken Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Hüseyin Gedik’e Önadım Medya Grubu bünyesinde bulunan Kırklar Haber Gazetesi, Önadım Gazetesi ve Gazete Kırklareli Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürleri ile Gazetelerimizin İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette Adalet Komisyonu ve 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Gedik, yeni görev yeri olan Kırklareli için; “Bizler gelip geçiyiz. Sizler ise buranın ev sahiplerisiniz. Birlikte çalışacağız. Bizlere de sizlere de büyük görevler düşüyor” dedi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Adli ve İdari Yargı 2021 Yılı Ana Kararnamesi kapsamında Yozgat’ın Boğazlıyan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevinden Kırklareli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Hüseyin Gedik yakın zamanda başladığı Kırklareli’ndeki görevine devam ediyor.İlimize yeni atanan Adalet Komisyonu Başkanı ve 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Gedik’e 14 Eylül Salı günü “hoş geldin” ve “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunduk.
Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen ziyarete Önadım Medya Grubu bünyesindeki gazetelerin İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün, Gazete Kırklareli Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gülben Gökçen Dönmez, Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hacı Murat Taner, Önadım Gazetesi Sorumlu yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve Önadım Gazetesi Muhabiri Serhat Ünver katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Hüseyin Gedik, Kırklareli ile özdeşleşen üzüm bağları, ilimizdeki hardaliye üretimi, Kırklareli’nin yapısı gibi konularda İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün’den bilgi aldı.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette birlikte çalışmanın önemine değinildi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol