Adalet Gazetesinde 50. Yıl Coşkusu

Tam 50 yıl önce 30 Mayıs günü yayın hayatına merhaba diyen Adalet Gazetesi, aradan geçen uzun yıllara rağmen halkı doğru ve tarafsız haberler ile bilgilendirmeye devam ediyor. 2016 yılında Trakya Basınının amiral gemisi olan Önadım Medya Grubu bünyesine katılan Adalet Gazetesi, doğru, güvenilir ve tarafsız yayın ilkesinden ödün vermeden basın hayatında emin adımlar ile ilerliyor. Adalet Gazetesinin 50. Yıl kutlamalarına katılan Gazete İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün, “Doğru, güvenilir ve ilkeli yayıncılığımızı sürdürdüğümüz nice 50 yıllara” diyerek Uzunköprü Ticaret Odası Başkanı Ercan İhtiyar ve Önadım Medya personeli ile Yıldönümü pastasını beraber kesti.

50. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Uzunköprü’ye gelen Gazetemiz İmtiyaz sahibi Öznur Tüzün, Önadım Medya ekibi ve Uzunköprü Ticaret Odası Başkanı Ercan İhtiyar’ın katılımı ile yıldönümü pastası kesildi. İlk ziyaretçi olarak gazetemize teşrif eden Uzunköprü Ticaret Odası Başkanı ve mahiyeti Gazetemiz imtiyaz sahibi Öznur Tüzün’e tebriklerini ilettiler. UTSO Başkanı İhtiyar’ın ardından Uzunköprü Ak Parti İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz’da gazetemiz Adalet’e gelerek ‘nice yıllara temennisinde’ bulundu. Gün içerisinde bir çok ziyaretçinin Adalet Gazetesinin kuruluş yıldönümü tebrik etmeye gelirken, İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün misafirler ile yakından ilgilendi.
 TÜZÜN, “ADALET GAZETESİ İLKELİ YAYINLARINDAN TAVİZ VERMEYECEK”
 Uzunköprü Adalet Gazetesinin Önadım Medya Bünyesine katılmasıyla vizyon ve kalite anlamında farklı bir noktaya evrildiğini ifade eden Gazate İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün, “Gazetemiz Adalet, Önadım Medya Ailesi ile birlikte farklı bir misyon ve vizyon üstlenerek, Trakya basınında önemli işlevleri yerine getirmektedir. Öncelikle kamuoyuna doğru ve güvenilir haber verme anlamında sarsılmaz kurallara sahip olan politikamız ile her daim yurttaşlarımızın yanında yer almaktadır” dedi.
TÜZÜN, GAZETEMİZ ADALET’İN
50. YILINDA TEBRİKLERİ KABUL ETTİ
Gün içerisinde gelen misafirler ile yakından ilgilenen Adalet Gazetesi Öznur Tüzün gelen misafirlere memnuniyetlerini ileterek, Adalet Gazete’sinin gücünün farklı kesimler kucaklayan özgün yayın yapısından geldiğini vurguladı.
Gazetemiz Adalet Gazetesini ziyarete gelenler arasında, Uzunköprü Ak Parti İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Ayhan Yeni, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar,  CHP İlçe Eski Başkanları İnanç Sülüş ve Koral Koloğlu, Uzunköprü Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlker Ayvacı, Gürses Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmet Yaraşır, Barış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Yaraşır, Edrine Şarapları Satış Temsilcisi ve Eski CHP İlçe Yöneticisi Tamer Şahin ile adını sayamadığımız bir çok misafir yer aldı.
Ayrıca Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen’de  çiçek göndererek Gazetemiz Adaletin 50. Yaşını kutladı. Öznur Tüzün gelen misafirlere teşekkür ederek nice 50 yıllara beraber olma temennisini iletti.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol