Adalet 54 Yaşında

Önadım Medya Grubu bünyesinde Edirne’de yayın hayatına devam eden Uzunköprü Adalet Gazetesi kuruluşunun 54’ncü yılını dün kutladı. Öznur Tüzün’ün Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan ile birlikte kestiği pasta ile Adalet Gazetesi 54 yaşına basmış oldu. 

Yayın hayatına 30 Mayıs 1968 yılında başlayan ve 2016 yılında Önadım Medya bünyesine katılarak yeni bir soluk yaratan Adalet Gazetesi, 54 yıldır haberin, gerçeğin ve adı gibi Adaletin peşinden yılmadan koşmaya devam ediyor. Uzunköprü başta olmak üzere bölge genelinde basının amiral gemisi olan Adalet Gazetesi, gündem belirleyici yayınları, kamu yararına sürdürdüğü gazetecilik anlayışı ve tarafsız haberciliğin odak noktası olarak, uzun yıllardır üstlendiği ‘gerçek habercilik’ misyonunu taşımaya devam ediyor. 
1968 yılındaki ilk sayısından itibaren Edirne’nin Uzunköprü’de ilçesinde basın- yayın alanında bir devrim yaratan Adalet, Uzunköprü basını adına nice ilklere imza atmayı başardı. Dün 54 yaşına düzenlenen kutlama ile basan Adalet, 2016 yılı itibariyle Trakya basının güçlü grubu Önadım Medya bünyesinde gücüne güç katarak tarafsız ve doğru habercilik anlayışını sürdürmeye devam ediyor. Yerel gazetecilik anlamında bir ekol olan Adalet Gazetesi ve yerel medyalar bütünü sathında bir okul olan Önadım Medya’nın birlikteliğinde bölge gelişimi adına sürdürülebilir fikir pınarları nice yıllar akmaya devam edecek. 54 yıldır okuruna doğru ve tarafsız haber vermek için zaman kavramının bir kenara iterek çalışan Adalet Gazetesi, Uzunköprü’de basın faaliyetleri yürüten birçok kuruluşa da ilham kaynağı oldu. 
“Doğru ve gerçek habercilik 
sarsılmaz kuralımız”
Adalet Gazetesinin basın hayatında 54 yılı geride bırakması vesilesiyle bir kutlama programı düzenlendi. Kutlama programına başta Adalet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Öznur Tüzün olmak üzere Yazı İşleri Müdürü Furkan Onur Öztaş ve gazete personeli hazır bulundu. Kutlama programına Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan da katıldı. Becan ve Tüzün pastayı birlikte keserek nice yıllar diledi. Tüzün burada yaptığı konuşmasında; “Doğru, güvenilir ve ilkeli yayıncılığımızı sürdürdüğümüz nice 54 yıllara yürüyoruz” diyerek; “Uzunköprü Adalet Gazetesi Önadım Medya bünyesine katılmasıyla vizyon ve kalite anlamında çıtasını yükseltti. Gazetemiz Adalet, Önadım Medya Ailesi ile birlikte farklı bir misyon ve vizyon üstlenerek, Trakya basınında önemli işlevleri yerine getirmektedir. Öncelikle kamuoyuna doğru ve güvenilir haber verme anlamında sarsılmaz kurallara sahip olan politikamız ile her daim yurttaşlarımızın yanında yer almaktadır ve almaya devam edecektir” dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. dün dünse bugün yarın 31 Mayıs 2022 Salı 18:10:55

    Pek sevişmezdiniz nasıl oldu da biraraya geldiniz Başkan Becan ile ilgili son habere yorumu yayımlamamak üzere haberi alelacele buhar edivermiştiniz de hani