Acil durumlar için araç depolama alanları belirlendi

2022-2023 yılında İlimizde kış mevsimi nedeniyle oluşabilecek acil müdahale gereken durumlarda kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla Kırklareli Valiliği koordinesinde yapılan toplantı ile hazırlanan “Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri ve Müdahale Planı” onaylanarak yürürlüğe girdi. Plan kapsamında araç depolama alanları da belirlendi.

2022-2023 yılında Kırklareli’nde kış mevsimi nedeniyle oluşabilecek acil müdahale gereken durumlarda kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla Kırklareli Valiliği koordinesinde Valilik Atatürk Toplantı Salonunda yapılan toplantı ile hazırlanan “Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri ve Müdahale Planı” onaylanarak yürürlüğe girdi.
Müdahale planı doğrultusunda, Meteoroloji İl Müdürlüğü’nün hava tahmin raporları doğrultusunda karayollarının kapanması ihtimali veya kış mevsimi dolayısı ile olağanüstü sebeplerle karayollarının kapanması durumunda “Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri ve Müdahale Planı” nda belirlenen tedbir alınacak güzergâhlarla ilgili araç depolama alanlarına ilişkin hazırlanan plan kapsamında alanlar belirlendi. Bu kapsamda araç depolama alanları şöyle açıklandı;
Kırklareli İl Merkezi
Rauf Denktaş Bulvarı yan yol ve Şantiye yerleşkesi, Kipa (Mini Mall) arkası eski Kavaklı yolu, Balkan Caddesi yol boyu, Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi bahçesi ve önünde bulunan sürücü kursu eğitim pisti, İl Emniyet Müdürlüğü Yazlık Sosyal Tesisler, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Otoparkı.
Dereköy Hudut Kapısı Yolu
Vali Mustafa Yaman Tesisleri otopark alanı, Dereköy Aziziye Hudut Kapısı yerleşke girişi.
Kırklareli - Kofçaz Yolu
Yeni Sanayi Sitesi içi, Kofçaz İlçe Merkezi.
Kırklareli - Edirne Yolu
İl Emniyet Müdürlüğü Yazlık Sosyal Tesisler, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü otoparkı.
Poyralı - Demirköy - 
İğneada Yolu
Poyralı Köy içi, Demirköy İlçe Merkezi, İğneada Belde Merkezi.
Pınarhisar - Vize - Saray / Sergen Bağlantı Yolu
Pınarhisar Limak Fabrikası önü, Pınarhisar futbol sahası yanı, Vize İlçe güzergâhı tır yolu.
Kıyıköy - Vize Yolu
Vize İlçe Merkezi, Kıyıköy Belde Merkezi.
D-100 Karayolu (Lüleburgaz - Babaeski)
Muratlı Yolu kenarı, Necatiye Köyü içi.
Tem Otoyolu (Lüleburgaz - Babaeski)
Babaeski Gişeler park alanı, Lüleburgaz Gişeler park alanı, Ahmetbey Köftecisi Kuzey/Güney park alanı, Reis Dinlenme Tesisleri Kuzey/Güney park alanı, Opet Mola Tesisleri Kuzey/Güney park alanı.
D100 Karayolu - Pehlivanköy
Pehlivanköy Kavşak içi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol