Acar - 2 muhtesem bir açilis ile faaliyete girdi

Acar Yufkacilik adi altinda faaliyete baslayan Vedat Acar, geçtigimiz gün mükemmel bir açilis töreni ile Acar Kardesler-2 Yufkacisi dükkanini da faaliyete soktu. Katilimin çok yüksek oldugu açilisa Kirklareli Valisi Hüseyin Avni Cos'ta katildi.
Dükkanin önünde bekleyen kalabalik, Vali Hüseyin Avni Cos'un gelmesi ile birlikte hareketlendi. Ardindan açilisa katilan davetlilerle selamlasan Vali Hüseyin Avni Cos, dükkanin içini ve disini gezdi. Dükkani begenen Vali Cos, dükkan sahibi Vedat Acar'i tebrik etti.
Açilisa katilanlar arasinda Kirklareli Valisi Hüseyin Avni Cos'un yani sira, AKP il Baskani Ahmet ibrikçi, AKP Kirklareli Gençlik Kollari Baskani Ertan Özbek, MHP il Baskani Cengiz Bagdan gibi pekçok sima katildi.
Vali Cos'un açilisa gelmesi ile birlikte, 2002 genel seçimleri BBP Kirklareli 1. sira Milletveklili Adayi Hüseyin Razlik açilisa katilan davetlilere açilis duasi okuttu. Okunan açilis duasinin ardindan, kurdele kesimine geçildi.
Vedat Acar ve Vali Hüseyin Avni Cos kurdeleyi kestiler ve dükkani gezdiler. Ardindan ikramlarini sunan Acar Kardesler-2 Yufkacisi davetlilerini agirladi.
Birbirleri ile sohbet eden misafirler yapilan ikramlarin ardindan Vedat Acar Kirklareli Valisi Hüseyin Avni Cos'a plaket verdi.
Ardindan makam aracina binmeyerek yürümeyi tercih eden Kirklareli Valisi Hüseyin Avni Cos sirayla birçok esnafi dükkaninda ziyaret ederek sikintilarini ve dertlerini dinledi. Onlarla samimi bir sekilde konusan Vali Cos'a esnaf tesekkürlerini sundu.
Yapilan açilisin ardindan gelen MHP il Baskani Cengiz Bagdan Vedat Acar'i tebrik etti ve iyi dualarini iletti.
MHP il Baskani Cengiz Bagdan'a yapilan ikram ve sohbetin ardindan MHP il Baskani Cengiz Bagdan da Acar Kardesler-2 Yufkacisi'ndan ayrildi.
Yavas yavas dagilan davetlilerin ardindan o civarda oturan birçok vatandasimiz da dükkana gelerek tebriklerini iletti.
Davetliler ile ilgilenen ve onlari ugurlayan Vedat Acar açilisin ardindan gazetemize özel bir açiklama yapti.
Vedat Acar yaptigi açiklamada; "Dükkanimiz tüm Kirklareli'ne hayirli ve ugurlu olsun. Bizim amacimiz Kirklareli'ne en iyi sekilde hizmet etmektir. Acar Kardesler Yufkacisi'nin ardindan hayirlisi ile çok sükür ikinci subemizi de vatandaslarimizin, müsterilerimizin hizmetine sunduk. ilerleyen zamanlarda insallah bir üçüncü subemiz de olacak.
Hayirlisi ile üçüncü subemizi de hizmete sokmak, ilimize en iyi ve en güzel sekilde hizmet vermeyi istiyoruz."
"Birçok esnaf ve vatandasimiz piyasa bozuk diyor. Ancak genel anlamda piyasa gerçekten bozuk degil. Tam tersine gayet iyi. isini her zaman dürüst ve dogru bir sekilde yapan insanlar ve esnaf her zaman kazanacaktir.
Bazi ticari riskler almadan kazanç ve basari beklemek gereksizdir. Biz Kirklareli piyasasina elimizden geldigince destek olmaya çalisiyoruz.
Önce bu sehrin, sonra Milli sermayemizin kalkinmasinda bir nebze katkimizin olmasi, bizleri ebediyen onurlandiracaktir. Ayrica ilginizden dolayi siz degerli Önadim Gazetesi'ne ve degerli çalisanlarina sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum" seklinde açiklama yapan Vedat Acar ilimize ikinci bir sube açarak yaptiklari katkiyi, bir üçüncü subeyle daha da arttirmak istediklerini dile getirdi.






Paylaş

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. emekli öğretmenim 27 Kasım 2015 Cuma 00:11:12

    Ailemizin yufkacsı lezzet kalite süper birde kimalı el yapımı mantı ları süper cumhuriyet İlköğretim okulun karşısındaki güller yüzlü personeleri gerçekten süper tek kelimeyle harika bir firma