AK kadınlardan ekonomiye destek hamlesi

AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı’nın destekleriyle üreten kadınlar, ev ve ülke ekonomisine destek vermek amacıyla ürettikleri ürünleri cumartesi ve pazar günleri Halk Eğitim Merkezi’nde satışa sundular.

Üreten kadınlar cumartesi ve pazar günleri saat 10.00 ile 19.00 saatleri arasında satış sundukları ürünler ile kendi kazançlarını sağladılar.
Üreten kadınlara maddi ve manevi destek vermek amacıyla bu organizasyonu düzenlediklerini belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya; “Kadınlarımız yapılan organizasyonda satış imkanı sağlayarak ev ve ülke ekonomisine katkıda bulunacaklar. Kadınlarımızın el emeği, göz nuru ile ürettiği ürünleri görmek, satın almak ve kadınlarımıza maddi ve manevi destek olmak için herkesi ‘Üreten Kadınlar Fuarımıza “ davet ediyoruz. Program Genel Merkez’in başlattığı kampanya ile 81 ilde düzenleniyor. Milletvekillerimizin ve kurum müdürlerimizin eşleri, birçok dernek ve STK’nın katılımlarıyla birlikte ‘Ekonomiye can ver’ adı altında bu fuarı düzenledik. Kırklareli’nin belli beldelerinden ve köylerinden gelen kadınlarımız birçok ürününü satışa sundular. Özellikle çeyiz ve gıda ürünlerine ağırlık verdik.
El işi, el emeği örgüler burada satılıyorlar. Satışlar 2 gün boyunca sürecek. Buradan elde edilecek olan gelirin tamamı kendilerine ait olacak. Böylelikle yapacakları satışlarla kendi kazançlarını sağlayacaklar.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol