AK Parti’nin seçim seferberliğinde Turhan Altıntel halkın nabzını tutmak için ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı Turhan Altıntel, aday adaylığı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belde ve ilçe teşkilatlarını da ziyaret eden Altıntel’e gerek partililer, gerekse vatandaşlar büyük ilgi gösteriyorlar…

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçimler dolayısıyla partilerin milletvekili aday adaylığı süreci oldukça hızlı gelişti. Bu kapsamda iktidar partisi, AK Parti’nin Kırklareli’nde aday adayı sayısı şu an için 24’e ulaştı. İşte bu aday adaylarından Turhan Altıntel de çalışmalarını oldukça hızlı sürdürüyor. Uzun bir süredir Kırklareli Ticaret Borsası Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Altıntel, Türk Milletine daha iyi hizmetler sunabilme noktasında faydasının olacağına inandığı için Milletvekili olmak istediğini açıklayarak, AK Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı oldu.
İşte bu çerçevede, ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Altıntel, partisinin belde ve ilçe teşkilatlarını da ziyaret ediyor. Son olarak Babaeski ilçe teşkilatını ve Ahmetbey Belde Başkanlığının misafiri olan Turhan Altıntel, siyasi gündemi değerlendirerek, seçimlerini önemini bir kere daha vurguladı. Halkın arasında yer alan Altıntel, geçtiğimiz hafta da Lüleburgaz, İnece, Kavaklı gibi pek çok ilçe ve beldeyi ziyaret etmiş, vatandaşların büyük ilgi ve sevgisiyle karşılaşmıştı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol