AK Partililer yeni parti binası önünde düzenlenen iftarda buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi, yeni il binasında bulunan seçim irtibat bürosunun açılışının ardından partilerle ve vatandaşlarla Vefa İftarında bir araya geldi. Katılımın oldukça yoğun olduğu programda bini aşan vatandaşa yemek ikramında bulunuldu.

Yeni İl Binasının önünde toplanan kalabalık iftar saatinden önce masalardaki yerlerini aldı. Oldukça güzel bir atmosferde geçen iftar yemeğinde AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Kırklareli Milletvekili Adayı Volkan Göç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya hazır bulundu.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz Lüleburgaz Altıyol’da iftar programına, AK Parti Kırklareli Milletvekili Adayı Kadriye Tokat ise Kofçaz’da Şehit Uzman Çavuş Anıl Yalap’ın Babası tarafından verilen iftara katılım gösterdi.
İftar yemeğinden önce konuşma yapan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler; “Bugün bildiğiniz gibi yeni il binamızda seçim irtibat büromuzu açtık. Birlik beraberlik içerisinde inşallah 24 Haziran’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan yapacağız. Sizlerin destek ve dualarıyla inşallah. Allah kabul etsin hepinizi çok seviyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek sözü AK Parti ikinci sıra Kırklareli Milletvekili Volkan Göç’e bıraktı.
Göç ise konuşmasında; “Değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin afiyetle açmayı da ümmeti müslümana nasip etsin. Yeni İl Binamızın SKM açılış gününde hepimiz birbirimize güç verdik, destek verdik. Gönül birlikteliğimizi bir daha ortaya koyduk. Rabbim bizi ayırmasın, nifaklara fırsat vermesin. Rabbim bizi yekpare bir şekilde güçlü Türkiye’ye hakim kılsın inşallah” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Ardından okunan ezan ve dua ile orucunu açan vatandaşlar Ramazan ayının ruhunu hep birlikte yaşadı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol