AK Parti’den yerinde istişareler

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı geçtiğimiz günlerde düzenledikleri ziyaretlerle Kırklareli’nde yürütülen çalışmalar hakkında istişareler gerçekleştirmeye, sorun tespit ve çözümleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmaya devam ediyorlar…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Teşkilatı, Kırklareli’nde gerçekleştirdiği önemli ziyaretlerle, ilimizin sorunlarını tespit edip çözmeye, son gelişmeler hakkında bilgi almaya ve istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Bu çerçevede geçtiğimiz gün Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler ile partililer gerek merkezde, ilçelerimizde ve beldelerimizde düzenledikleri ziyaretler, gerekse İstanbul ve Ankara’da yapılan önemli buluşmalarla “Durmak Yok, Yola Devam” sloganlarını adeta doğruluyorlar.

Bu çalışmaları, ziyaretleri ve projeleri sosyal medya hesabı üzerinden an be an paylaşan Çiler ve partililer, yaptıkları kurum ziyaretleri ile de Kırklareli için çalışmaya devam ediyorlar.
Bu kapsamda partililer geçtiğimiz gün Kırklareli İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini ziyaret ettiler. İl Başkanı Çiler tarafından yapılan paylaşımda; “Kırklareli İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Oral'ı, Milletvekilimiz ve Merkez İlçe Başkanımız ile ziyaret ettik. Çalışkan Başkanımızı gayetlerinden dolayı tebrik ediyoruz” dedi.
İlçe ilçe, belde belde, köy köy dolaşan partililerin son durağı Eriklice köyü oldu. Yine Çiler tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında; “Kırklareli Merkez Eriklice köyü Muhtarımız Vedat Erseçkin ve hemşehrilerimizi Milletvekilimiz ve Merkez İlçe Başkanımız ile ziyaret ettik. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.
Barajımızın son durumu hakkında bilgi almak adına yine önemli bir ziyaret gerçekleştiren Kırklareli AK Parti ailesi, SS Kayalı Köy Barajı Sulama Kooperatifi Başkanı Güngör Özçark'ı, Milletvekili Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler ve Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu ile Kayalı Barajında ziyaret etme imkanı buldular.
Milletvekili Minsolmaz ve beraberindeki partililer, Pınarhisar ilçemizin çalışkan Başkanı İhsan Talayı da ziyaret ettiler. Yapılan bilgilendirmede; “Milletvekilimiz, Pınarhisar İlçe Başkanımız Hicret Şamil Karasu ve Pınarhisar Belediye Başkanımız İhsan Talay ile ilçemize dair yatırım, proje ve desteklemeler ile ilgili istişare ediyoruz. Herşey Yeni PINARHİSAR için” dendi.
Kırklareli DSİ 112. Şube Müdürlüğüne yeni atanan İnşaat Mühendisi Nurettin Kıvrak'ı ziyaret eden AK Parti ailesi, hayırlı olsun dileklerini sundular.
Çiler yaptığı bir diğer paylaşımda ise; “Milletvekilimiz ve Başkanlarımız ile Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Veli Şen'i ziyaret ettik. İlimizdeki kültür ve turizm yatırımlarını, yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol