AK Parti’den gençlere doğum günü sürprizi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Burak Süzülmüş ve İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, evleri ziyaret ederek 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlerin doğum günlerini kutluyor.

Mahalli idareler seçim çalışmalarına son hızla devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatı farklı bir uygulamaya imza atıyor. Vatandaşların evlerine ziyarette bulunarak doğum günlerini kutlayan Belediye Başkanı Adayı Burak Süzülmüş, bundan sonra da bu uygulamalarına devam edeceklerini kaydetti.
“Gençler olarak bizler bu
devletin gelecekleriyiz”
Birçok gencin doğum günlerini kutladıklarını söyleyen İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, “Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretleri düzenleyerek gençlerle bir araya geliyoruz. Bu ziyaretlere değişik bir alam katmak istedik ve bu yıl ilk kez oy kullanacak gençlerin doğum günlerini kutladık. Gençler olarak bizler bu devletin gelecekleriyiz ve bu yüzden gençlere gereken değerin verilmesi için daima çalışmalar yapıyoruz” dedi.
“Gençlik kolları olarak biz
bu davanın en önemli
merkezindeyiz”
Geleceği inşa etmenin en güzel yolunun iyi yöneticileri seçmek olduğundan bahsedeb Başkan Kovankaya, “Yerel seçimler bizler için önemlilik arz ediyor. Şunu da biliyoruz, gençlik kolları olarak biz bu davanın en önemli merkezindeyiz. Bizler, bir yandan bu seçim çalışmalarımızı yapıyoruz bir yandan geleceğimizi tertemiz bir şekilde inşa etmeye çalışıyoruz. Geleceğimizi en temiz ve güzel şekilde inşa edebilmek de aslında bizleri en iyi yönetecek insanları seçerek olur.
Bizler bu seçimde bizleri en iyi şekilde yöneteceğine Kırklareli’ni en iyi yere getirecek olan AK Parti’ye oy verilmesi için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
“Genç kardeşlerimizi AK
davamıza davet ediyoruz”
Gençleri davet ettiklerini kaydeden Kovankaya, “Belediye Başkanı adayımızla AK Belediyeciliğin Kırklareli’nde yapacağı çalışmaları anlatarak Kırklareli’nde yaşanacak değişim ve dönüşümü anlatıp genç kardeşlerimizi AK davamıza davet ediyoruz. Biz çalışmalarımızı daima sürdürüyorduk.
Bu seçim sürecinden önce de böyleydi. Ancak şimdi her zamankinden daha fazla AK Belediyeciliğin Kırklareli’ne neden lazım olduğunu anlatmak için elimizden geldiği kadarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” sözlerini sarf etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol