AK Parti’den Yeni Hastane İnşaatında Gövde Gösterisi

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba beraberindekiler ile ilçemizde yapımı devam eden 200 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatını ziyaret etti. Son günlerde hastane inşaatının ödenek gelmediğinden dolayı durduğu iddialarına şantiyeden cevap veren İba, 2023 yılında Uzunköprü Devlet Hastanesinin 200 yatağıyla hizmete gireceğini vurguladı. İddiaların kötü niyetli bir algıdan ibaret olduğuna dikkat çeken eden Belgin İba açıklamasında, “Yapımı durdu dediler... Yapmıyorlar dediler... Yapamazlar dediler... Yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Alışsanız iyi olur” ifadeleri kullandı.

Son haftalarda muhalif siyasetçiler tarafından sıkça gündeme getirilen, ‘Uzunköprü Yeni Devlet Hastanesi Durdu’ iddialarına AK Parti’den cevap gecikmedi. İlçemizde AK Parti tarafından düzenlenen iftar yemeği öncesi hastane inşaatını ziyaret eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin iba ‘Sıkıntı Yok’ mesajı verdi.AK Parti İlçe Başkanı Kadir Bilgin, AK Partili Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile ilçe yöneticilerinin de eşlik ettiği Belgin İba hastane inşaatı ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Yapımı devam eden Uzunköprü Devlet Hastanesini yerinde inceledik. 2023’te 200 yatağıyla hizmete hazır inşallah! Yapımı durdu dediler... Yapmıyorlar dediler... Yapamazlar dediler... Yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Alışsanız iyi olur” şeklinde konuştu.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA DA 2023’ÜN İLK ÇEYREĞİNİ İŞARET ETMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda incelemelerde bulunmak üzere Edirne’ye gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ilçemizde yapımı devam eden yeni hastane ile ilgili detaylı bilgiler paylaşmıştı. Konu ile alakalı olarak Bakan Koca, “Edirne’de ilinde hastanesi yapılmayan tek ilçe olan Uzunköprü’ye yeni devlet hastanemizin yapımına başladık. Hastanemiz 44 Bin 445 metre kare yüz ölçümüne sahip taşınmaza yapılacak, 9 bin metrekare kapalı alana sahip 200 yatak kapasiteli hastanemizi 2023 yılının ilk aylarında ilçemize hizmete sokmayı planlıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. gidiyorsunuz gideceksiniz 21 Nisan 2022 Perşembe 19:18:28

    Ülkeye ve millete beri benzer değil bir hastalık olan akape bu hastane ile mi büyük yıkımlarını tedavi edecekler karabasan kabus gibi kaldıkça halkın yaşamında sizler alıştırın kendinizi yakında gitmeye...