AK Parti’den STK’lara teşekkür ziyareti

16 Nisan tarihinde yapılan referandumun ardından dün itibariyle Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür ziyaretleri gerçekleştirmeye başlayan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, halkoylaması sürecinde kendilerine destek olan isimlere teşekkür ettiler…

AK Parti dün 81 ilde eş zamanlı olarak STK’lara teşekkür ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz dün sırasıyla Kırklareli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığını, Kırklareli Ziraat Odası Başkanlığını, ilimiz S.S. Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını, Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifini ve Kırklareli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret ettiler.
Çiler ve Türköz dün ilk olarak Ali Dermenci Başkanlığındaki Kırklareli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği’ne konuk oldular. Saat 11.00’de gerçekleşen ziyarette Başkan Dermenci memnuniyetini ifade etti. Çiler yaptığı açıklamada; “16 Nisan Pazar günü gerçekleşen halk oylamasını tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de Allaha çok şükür kazasız, belasız, sıkıntısız gerçekleştirdik. Bu yüzden Genel merkezimizin talimatıyla 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Sivil Toplum Kuruluşlarımıza yönelik teşekkür ziyaretlerine bugün itibariyle başladık. Allah razı olsun oy verenden de vermeyenden de. Hakkınızı helal edin. Güzel bir katılım oldu Kırklareli’nde. Ben çok mutluyum bu konuda. Yüzde 90’a yakın bir katılım oldu. Güzel bir demokrasi şöleni yaşadık. Kavgasız, gürültüsüz, edep içerisinde bir seçim geçirdik. Bu anlamda Başkanımız Sayın Ali Dermenci’ye çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten köylünün, üreticinin derdini kendine dert edinmiş. Dertli olmayan, dertliyi anlamazmış derler. Genç Başkanımız bu tür konularda üzerini düzeni çok iyi yapıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Çiler ve Türköz daha sonra Kırklareli Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Oda Başkanı Ekrem Şaylan ve Yönetimi ile bir araya gelen Çiler burada da bir açıklama yaparak; “16 Nisan’da gerçekleşen referandumda Kırklareli’nin sağladığı katılım bizleri çok mutlu etti. O yüzden Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret etmek istedik. Milletimiz her şeyin en iyisini biliyor. Çıkan karar da bunun en büyük göstergesidir. Çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Kavgasız, gürültüsüz. Kimsenin burnu kanamadı. Tam bir demokrasi çerçevesinde yaşadık bu süreci. Yeri geldi CHP mensubu arkadaşlarımızla oturduk konuştuk. Ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de sıkıntısız bir şekilde seçimi tamamladık. Herkes sağduyu davrandı, üzerine düşeni yaptı. Çok teşekkür ediyoruz” dedi. Şaylan da teşekkür ederek, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bu ziyaretin ardından S.S. Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman’a konuk olan AK Partili heyet daha sonra ziyaretlerini Yağlı Tohumlar Satış Kooperatifi ve Kırklareli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ne misafir olarak sürdürdü.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol