AK Parti’den ‘Meyhane’ Açılımı Kuruşar, “Vatandaş Nerede AK Parti Orada”

AK Parti’de Başkan Önder Kuruşar ve partililer köy ziyaretlerine devam ediyor. Yaklaşık 2 ay önce AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı görevine getirilen Karapınar Köyü Muhtarı Önder Kuruşar, göreve geldiği günden bu yana aktif bir siyaset yürüteceğinin sinyallerini verirken, yönetim kurulu görev dağılımının ardından geçtiğimiz hafta köy ziyaretlerine başlamıştı. Kuruşar köy ziyaretleri kapsamında meyhanelere de uğramaktan geri durmuyor. 

Geride bıraktığımız hafta AK Parti Uzunköprü Kadın Kolları Başkanı Havva Keleş, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve aynı zamanda Grup Başkanvekili Nedret Akbulut ve Uzunköprü Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Ravalı, İsmail Ateş, Fatih Yürekdurmaz ve Recep Fincancı ile birlikte İlçemiz Uzunköprü’ye bağlı Sultanşah, Ömerbey, Başağıl, Bayramlı, Malkoç köylerini ziyaret eden İlçe Başkanı Önder Kuruşar, köylerin sorunlarını çözmek için gereken adımları atacaklarını ifade etti.
Gerçekleşen köy ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, “İlçe Başkanlığı görevine getirilmemin hemen ardından yönetim kurulu listesini oluşturduk.
Geride bıraktığımız günde görev dağılımı gerçekleştirdik. Şimdi de yönetim kurulu üyelerim ve teşkilatımla birlikte ilk ziyaretlerimizi köylerimizden yapıyoruz. Bu ziyaretlerimize daha sonra İl Başkanımız Sayın Belgin İba’da katılım gösterecek. Bizlerin misafir eden ve ağırlayan tüm Muhtarlarımıza ve köylülerimize teşekkür ediyorum.
Onların taleplerini alıp, çözümünü en kısa zamanda gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Kuruşar’ın ziyaretler kapsamında mekan ayırmaksızın meyhanelerdeki vatandaşları da ziyaret etmesi dikkatlerden kaçmadı.
Mütedeyyin kimliği ile bilinen Kuruşar’ın meyhane ziyaretleri ilgi görürken, AK Parti’nin seçim sürecinde sahadaki aktif çalışmalarının mekan ayırmaksızın artarak devam edeceği ifade ediliyor. Kuruşar konu ile ilgili olarak, “AK Parti insan ayırmadan gönüllere girmek için çabalıyor. Kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeden hep beraber kardeşçe yaşamak zorundayız. Bir hepimiz Türkiye’yiz” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Vatandaş nerede akape kaçakta milyonluk arabalar korumacı sürüler çakarlar kapatılan yollar belli ki ayran sanıp aslan sütü içmissin ne dediğini bilmiyorsun