AK Parti’den Gönül Seferberliği

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli teşkilatına yeni üyeler kazandırmak adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Cumartesi Pazarında stant açan AK Parti, vatandaşları partilerine üye olmaya davet etti. Çalışmalar hakkında konuşan İl Başkanı Alper Çiler; “İnandığın Yolda Yürü düsturu ile çıktığımız gönül seferberliği üye kampanyamız çalışmaları için Merkez Pazaryeri Standımızda; Merkez ilçe Başkanımız ile İl Kadın Kolları Başkanımız ve teşkilatımız birlikteyiz... Büyük Ak Parti Ailemize Hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Kırklareli ailesi yeni üyelerini bekliyor. Başkan Çiler sosyal medya hesabından çalışmalara ilişkin yaptığı paylaşımda tüm vatandaşları AK Parti’ye davet etti.
Çalışmalara dair konuşan Başkan Çiler; “İnandığın Yolda Yürü düsturu ile çıktığımız gönül seferberliği üye kampanyamız çalışmaları için Merkez Pazaryeri Standımızda; Merkez ilçe Başkanımız ile İl Kadın Kolları Başkanımız ve teşkilatımız birlikteyiz... Büyük Ak Parti Ailemize Hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.
Tüm vatandaşları partiye katılmaya davet eden Çiler; “Kıymetli kardeşim AK Parti’ye üye olmak demek; inanmak demek, dava demek, diriliş demek, sevda demek, gönül demek, istişare demek, samimiyet demek, hayır dua demek, duruş demek, mazluma yardım etmek demek. Gönül seferberliğimiz ile tüm Türkiye’de başlattığımız üyelik kampanyamıza Kırklarelili hemşehrilerimizi de davet ediyoruz. Hep birlikte her geçen gün artan üye sayımız ve güçlenen gönül bağlarımız, davamıza sadakatimizin en kutsal göstergesidir. Rabbim bizleri hem bu kutsal davada hem de öbür dünyada birbirimizden hiç ayırmasın inşallah. Biz birlikte büyük ve güçlü bir aileyiz. Üyelik AK Parti. Gel sen de katıl. Şimdi tam vakti. Vatandaşlarımız artık www.akuyekirklareli.org adresinden tek tıkla partimize üyeliklerini gerçekleştirebilirler” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. son pişmanlık boşuna 12 Ekim 2020 Pazartesi 15:17:20

    "Yer Gök benim" vehmeden padişah ardındaki kan ve gözyaşı sellerini düşünüp nafile nedametini kederle mısralar: "Padişah-ı âlem olmak bir kuru kavga imiş/ Bir Veliye bende olmak cümleden evla imiş."