AK Parti’den Acil Servis Çalışanlarına Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve beraberinde AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve parti yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle ilimizde hizmet vermekte olan 112 komuta merkezlerini ziyaret etti.

1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası münasebeti ile AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Burak Süzülmüş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu 112 komuta merkezlerini ziyaret etti. Ziyarete ayrıca; İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şenay Mandacı ve 112 Konuta Kontrol Başhekimi H.İbrahim Salman katılım gösterdi.
“Saygıyı ve sevgiyi fazlası ile hak eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalışanları”nın haftalarını
kutluyorum”
Ziyarette heyet 112 komuta merkezlerinde ilimizde hizmet vermekte olan sağlık ekibine teşekkür ederek, Acil Sağlık Hizmetleri Haftalarını kutladılar. Sağlık çalışanlarının çok önemli bir hizmeti yerine getirdiklerinden bahseden Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Acil Sağlık Hizmetleri Haftasında; teşkilatımızla birlikte, İl Sağlık Müdürümüz ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Personelini ziyaret ediyoruz. Can kurtarmaya hayatını adamış, şiddeti değil, saygıyı ve sevgiyi fazlası ile hakeden, değerli “112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalışanları”nın haftalarını kutluyor, hayırlı hizmetler diliyorum” dedi.
Milletvekili Minolmaz ve beraberindekiler, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Personeline hediye takdim etti. Ayrıca Minsolmaz tarafından telsiz aracılığıyla görev başında olan sağlık personeline “kolay gelsin” dendi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol