AK Parti’den 14 Mart ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, 14 Mart Çarşamba günü Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimi, Başhekim Yardımcısı ve idarecilerin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamak amacıyla ziyarette bulundu.

14 Mart Çarşamba günü AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimi Camettin Atam, Başhekim Yardımcısı Bürel Geriş’e 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında İl Başkanı Alper Çiler tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladığını belirterek; “Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. Etkin ve kaliteli sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır."Önce insan" anlayışının benimsendiği günümüz dünyasında, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi, geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olmuştur. Vatandaşlarımızın erişilebilir ve etkin sağlık hizmeti alabilmesi için özveriyle çalışan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın sevgilerin en güzeli en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerekir. Ancak bu şekilde büyük bir sabırla, hoşgörüyle, özveriyle insanlara hizmet edebilir; onların sorunlarını dertlerini paylaşabilir; hastaların en mahrem sırlarını emanet ettikleri, ya da sonuna kadar güvendikleri insanlar olabilirler. İnsanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, bizlerin daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
Ardında İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu insanların daha mutlu bir hayat sürmesi için en güç koşullarda fedakârca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladığını söyledi. Toklucu konuşmasında; “İnsanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, bizlerin daha sağlıklı ve daha mutlu bir hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimi Camettin Atam da; “Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadılar. Bende tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol