AK Parti’de yerel seçimler toplantısı gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in katılımıyla yerel seçimler toplantısını gerçekleştirdi. Yerel seçimlerle alakalı yol haritasının konuşulduğu ve istişarelerin yapıldığı toplantının sormasında açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 2019 yerel seçimlerinde büyük başarı elde ederek, Kırkşehitler Tepesi’ne AK Parti bayrağını dikeceklerini ifade etti.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı Binasında gerçekleşen toplantıya; Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
“AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri
Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’in Bey’le ilimizi değerlendirdik”
İl Başkanı Çiler yerel seçimlerde tüm ilçeleri almak istediklerini ve sandığa gitmekten korkmadıklarını belirterek, “Yerel seçimlerle alakalı sadece Merkez değil bütün ilçeleri ve beldeleri almak istiyoruz. Genel merkezimizde işi sıkı tutarak çok farklı çalışmalar yapıyor. AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’in Bey’in, Kırklareli’ne gelip ilimizde ana kademe il başkanları, il yönetimler, ilçe başkanlıkları ve ilçe başkanlarımızla ilimizi değerlendirdik. Bu ikinci değerlendirme oldu. Geçtiğimiz gün de Bölge Sorumlumuz ve Teşkilat Başkan Yardımcımız Mustafa Köse Bey’le bir araya gelmiştik” ifadelerini kullandı.
“18 yaşında olan bir parti 17 yıldır
iktidarda”
Sandığa gitmekten korkmadıklarını yineleyen Başkan Çiler, “Çalışmalarımızda yer alan davamıza gönül koyan herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte çalışarak Kırklareli’ni hak ettiği yönetime kavuşturacağız. Geçtiğimiz yerel seçimde yarım bıraktığımız işimizi bu seçimde tamamlayacağız Allah’ın izniyle. 18 yaşında olan bir parti 17 yıldır iktidarda. Neden? Çünkü biz sandığa gitmekten korkmuyoruz” dedi.
“Aday gösterilecek isme sonuna kadar destek olacağız”
Açıklamalarının devamında kavgadan ve gürültüden uzak durulacağını da sözlerine ekleyen Çiler, “Kırklareli bu konuda çok şanslı bir il. Geçtğimiz seçimlerde de böyle oldu. İlimizde huzur içinde bir seçim ortamı geçirdik. Öyle ümit ediyorum ki yine AK Parti’ye ve AK Partililere yakışır bir süreç olacak. Netice itibariyle son kararı verecek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizim genel başkanımız adayımızı koyduktan sonra karar verilmiş demektir. Aday gösterilecek isme sonuna kadar destek olacağız ve onun belediye başkanı olması adına çalışacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol