AK Parti'de seçim öncesi demokrasi şöleni; Temayül yoklaması gerçekleşti

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, yerel seçim öncesinde 26 Kasım 2023 Pazar Günü Halk Eğitim Merkezi'nde Temayül
yoklamasını gerçekleştirdi. Programa yoğun katıım  gerçekleşirken AK Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören de katılım gösterdi.

AK Parti'de gerçekleşen demokrasi şöleninden memnun olduğunu ve herkesin fikirlerine önem verdiklerinin altını çizen AK Parti İstanbul Milletvekili Seda Gören, "Biz AK Parti Genel Merkezimiz'den geldik ve bugün bu temayül yoklamasını gerçekleştirmek için buradayız. MKYK üyelerimizle beraber ben heyet başkanı olarak İstanbul Milletvekili Seda Gören, il başkanımızın ve ekibinin organizasyonu da güzel bir temayül yoklaması geçiriyoruz" dedi.
"Parti içi demokrasi"
Gerçekleşen temayül yoklamasının bir gelenek olduğunu ve herkesin fikrini beyan etme şansı sunduğunu ifade eden Milletvekili Gören, " Bugün anlamı şu, biz yıllardır partimiz kurulduğu günden beri her seçimden önce parti içi demokrasiyi işletiyoruz ve bu parti içi demokrasiyi işletirken de bizim bütün yönetim organlarımız, 3 kademe yönetim organlarımız, kurucularımız, seçilmiş meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız hepsi her seçim öncesi fikrini beyan ediyorlar" ifadelerini dile getirdi.
"Teşkilatlar fikirlerini Genel
Merkez'e ulaştırıyor"
Gerçekleşen temayül yoklamasında kullanılan oyların tüm verilerinin dijital olarak Genel Merkez'e ulaştığının altını çizen Milletvekili Gören, " En önemlisi sistemimiz sabah başladığında biz kartımızı okutuyoruz, açıyoruz. Akşam saat dörtte kartı okutup sistemi kapatıyoruz ve bütün oyuna anında genel merkezimizde ekranda gözüküyor. Elhamdülillah çok şükür bugün de çok kolay bir şekilde yürüttük. Sistemimizde teknik bir aksaklık olmadı. Zaten artık biz bu işte ustayız. Birçok alanda olduğu gibi bu alanda da ustayız. Çok şükür yani bugün böyle güzel birlik, beraberlik, huzur ve uyum içerisine geçiyor. Herkes geliyor, sıra sıra oyunu kullanıyor. Kabinlerde tek başına bu. Şekilde her zamanki gibi demokrasi verin diyebiliriz" sözlerini ifade etti. (Ş.Kenar)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol