AK Parti’de seçim manifestosu açıklandı

AK Parti Mahallî İdareler Genel Seçimleri Manifestosu dün Akara Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. İlimizden de Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Belediye Başkanı Adayları ve İl Yöneticilerinin katılım gösterdiği toplantıda; şehir planları, altyapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehirler, akıllı şehirler, çevreye saygılı şehirler, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşme, halkla birlikte yönetim, tasarruf ve şeffaflık, değer üreten şehirler başlıkları yeni dönem belediyecilik anlayışı olarak açıklandı.

AK Parti Mahallî İdareler Genel Seçimleri Manifestosu ve Aday Tanıtım Toplantısına ilimizden; Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli Belediye Başkan Adayı Burak Süzülmüş, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, belediye başkanı adayları katılım gösterdi.
Türkiye’nin en genç il belediye
başkan adayı
Türkiye’nin il bazında en genç belediye başkanı adayı Burak Süzülmüş toplantı hakkında yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en genç İl Belediye Başkan Adayı olarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında bir kez daha AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı olarak kürsüye davet edildim” dedi.
“Cumhurbaşkanlığı bünyesinde belediye izleme-değerlendirme sistemi kurulacak”
Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programda manifestoyu açıklayan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “AK Parti’nin 31 Mart 2019 Mahallî İdareler seçimlerinin ardından şehirlerimizi yönetme anlayışımızın özünü, milletimize vereceğimiz sözlerin çerçevesini oluşturan manifestomuzu sizlerle paylaşmak üzere huzurlarınızda bulunuyorum” sözleriyle konuşmasına başladı. Kısa vadeli hedefleri her yıl, orta vadeli hedefleri belediye başkanlarının dönem bitiminde, uzun vadeli hedefleri ise 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarıyla bağlantılı şekilde değerlendireceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu süreçleri tüm belediyelerde takip etmek için Cumhurbaşkanlığı bünyesinde bir izleme-değerlendirme sistemi kurulacağının bilgisini verdi.
“Kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık
olacaktır”
Şehir planları, altyapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehirler, akıllı şehirler, çevreye saygılı şehirler, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşme, halkla birlikte yönetim, tasarruf ve şeffaflık, değer üreten şehirler başlıkları altında toplanan yeni dönem belediyecilik anlayışını kamuoyuyla paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Demokrasi ve ekonomide Türkiye’yi dünyanın en ileri ülkeleri seviyesine çıkartacak reformları hayata geçirmeye devam edeceğiz.
Büyükşehirlerimizde, illerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol