AK Parti’de İlçe Başkanlığı İçin Kritik Gün Teşkilatta Temayül Yoklaması Yapılacak

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin’in görevinden ayrılmasının ardından yerine kimin geçeceği ile ilgili somut gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz gün İlçe Başkanlığı binasında teşkilat mensupları ile bir araya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’nın yeni başkanı belirleme sürecinde somut verilerin ortaya konması amacıyla temayül yoklaması yapacaklarını ifade etti. Temayül yoklamasının teşkilatta aktif görevli isimler arasında bugün saat 11.00- 13.00 arasında yapılacak.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’nın Meriç ve Uzunköprü Başkanlıkları için partinin ileri gelenleri başta olmak üzere teşkilat mensupları ile istişarelerini sürdürürken sürecin daha sağlıklı ilerlemesi için temayül yoklaması da yapılacak. Yeni başkanı belirlenmesi ile ilgili süreci geçtiğimiz gün Uzunköprü İlçe Başkanlığındaki toplantıda partilileri ile de paylaşan İba’nın, temayül yoklamasındaki sonuçları da göz önünde bulundurarak genel koordinatörlük ile bir ismi genel merkeze önereceği öğrenildi. Son olarak genel merkeze çağrılacak adaylar arasından Genel Merkezdeki mülakatın ardından hangisinin başkan olacağının belirlenerek ilgili ismi görev tebliğ edilecek.

KAMUOYUNDA KONUŞULAN
ÜÇ İSİM DE ‘VARIM’ DEDİ

İba’nın başkanlığındaki toplantıda kamuoyunda ilçe başkanlığı için isimleri geçen Mustafa Ravalı, Mutlu Kırman ve Önder Kuruşar’ın ilçe başkanlığı için göreve açıkça talip oldukları öğrenilirken, sürecin en az kırılma ile kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Bugün İlçe Başkanlığı binasında saat 11.00- 13.00 arasında Mahalle ve Köy Temsilcileri, Gençlik ve Kadın Kolları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile ilçe yönetimdeki isimlerin katılacağı temayül yoklamasında oy kullanacakların kağıda gönüllerindeki en fazla üç ismin yazılarak sandığa atmaları istenecek.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. gündemleri can derdi 09 Haziran 2022 Perşembe 13:23:18

    Batan gemiden ilk atlayacaklar bunlar panikten içlerindeki dağılma temayül derecesini tespite çalışıyorlar mahvettikleri ülkenin milletinden köşe bucak kaçıyorlar korkudan hayaletler gibi dolaşıyorlar seçim ertesi nasıl arazi olacaklarını tasarlıyorlar