AK Parti’de halk toplantıları devam ediyor

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, Başkan Alper Çiler öncülüğünde Kırklareli halkına destek olmak ve sorunlarını çözüme
kavuşturmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede yapılan geleneksel halk toplantılarının biri de dün vatandaşların yoğun katılımlarıyla AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı binasında düzenlendi. Toplantıda Başkan Alper Çiler vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunları çözüme kavuşturdu.

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler öncülüğünde dün AK Parti Merkez Parti binasında geleneksel halk toplantısı düzenlendi. Toplantıda vatandaşların yaşadığı sıkıntılar görüşülürken, yönetim tarafından çözüm önerileri sunuldu. 
Toplantıda konuşan İl Başkanı Alper Çiler yaptığı açıklamada, “Halkımızla buluşarak sorunları dinliyor, şehrimizi geliştirmek için emek harcıyoruz. Her hafta gerçekleştirdiğimiz toplantılarda vatandaşlarımızla tek tek görüşerek sorunları çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyoruz. Halkımız şehirde yaşanan sıkıntılara birebir şahit olduğu için bizlerle diyalog halinde oluyor. Bizlerde halkımızın sorunları dinleyip çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Durmak yok yola devam prensibiyle hareket ediyoruz. Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimiz. Onların da bize karşı sevgisini gördükçe daha fazla çalışmak için kendimizde güç buluyoruz. Vatandaşlarımızın takdiriyle bu koltuklarda oturmamızdan dolayı gece-gündüz aralıksız bir şekilde tüm sorunlar çözülene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rabbim haktan ve halktan ayırmasın inşallah. Biz birlikte büyük bir aileyiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol