AK Parti’de halk toplantıları devam ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, geleneksel pazartesi toplantılarını sürdürüyor. Bu kapsamda dün AK Parti Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Şeref Sağlık başkanlığında AK Parti Merkez Parti Binası’nda halk toplantısı gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, vatandaşların sorunlarına çare olmaya devam ediyor. 

Bu çerçevede dün AK Parti Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Şeref Sağlık başkanlığında geleneksel halk toplantısı düzenlenerek vatandaşların sıkıntıları ve görüşleri dinlendi, çözüm yolları sunuldu. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen İl Başkan Yardımcısı Şeref Sağlık, Kırklareli halkına destek olmak ve sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini kaydetti. Çok çalışarak, sorunları çözerek oturduğumuz koltuğun hakkını vermeye çalışıyoruz diyen Sağlık, “Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimiz. Her hafta oldukça verimli toplantılar geçiriyoruz. Halkımıza olabildiğince fazla yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Bunları bilen halkımız da her hafta gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarına yoğun katılım gösteriyorlar. ” ifadelerini kullandı.
Gelecek aylar ve yıllar için izleyecekleri yol haritasını hep birlikte planladıklarını belirten İl Başkan Yardımcısı Şeref Sağlık, “Bu doğrultuda tüm ekip ile değerlendirmeler ve toplantılar gerçekleştiriyoruz. Halkımızla görüşerek sorunları dinliyor, şehrimizi geliştirmek için emek harcıyoruz. Hepimiz bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın sorunlarını can kulağıyla dinleyerek dertlerine derman olmaya gayret gösteriyoruz. Halkımızla buluşmalarımız her hafta aynı şekilde sürecek. Katılım sağlayan vatandaşlarımıza yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. ” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol