AK Parti’de halk toplantıları devam ediyor

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler başkanlığında dün AK Parti Merkez Parti Binası’nda halk toplantısı gerçekleştirildi. Halkın yoğun katılım gösterdiği çözüm odaklı toplantıda vatandaşların sıkıntıları görüşülerek çözüm yolları arandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, halkın sorunları ile ilgilenmeye devam ediyor. Bu kapsamda her pazartesi geleneksel olarak yapılan halk toplantılarının biri de dün gerçekleştirildi. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya halk yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların sorunlarının görüşülerek çözüm yollarının sunulduğu toplantı oldukça verimli geçti. Kırklareli halkı için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirten AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “ Öncelikle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda halkımızla yüz yüze, samimi bir ortamda görüşerek Kırklareli ve onlar için yapabileceğimiz işler hakkında konuşuyoruz. 

Halkımız şehirde yaşanan sıkıntılara birebir şahit olduğu için bizlerle diyalog halinde oluyor. Bizlerde halkımızın sorunları dinleyip çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Çok çalışarak sorunları çözerek oturduğumuz koltuğun hakkını vermeye çalışıyoruz. Her hafta oldukça verimli toplantılar geçiriyoruz. Halkımıza olabildiğince fazla yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Onların yaşadığı her sıkıntıya, probleme elimizden geldiğince ortak oluyoruz ve bunları bilen halkımız da her hafta gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarına yoğun katılım gösteriyorlar.
Onların sevgisi ve inancı her şeyin üstünde yer alıyor. Halkımızdan daha büyük bir güç olduğunu düşünmüyorum. Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimiz. Onların da bize karşı sevgisini gördükçe daha fazla çalışmak için kendimizde güç buluyoruz. “ ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. değil ziyaret sizleri 18 Aralık 2019 Çarşamba 10:08:24

    Bir simit bir çaya icbar edilenler bilakis simitlerinden de olmamak için köşe bucak kaçıyorlardır...