AK Parti’de halk günleri tüm hızıyla sürüyor

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler başkanlığında dün AK Parti Merkez Binası’nda Halk Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya halk yoğun bir katılım gösterdi.

Bir yandan 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için hazırlıklarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı bir yandan da halkın sorunları ile ilgilenmeye devam ediyor. Bu kapsamda her pazartesi geleneksel olarak yapılan Halk Toplantıları’nın biri de dün gerçekleştirildi.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya halk yoğun ilgi gösterdi. Kırklareli halkı için çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerinin altını çizen Alper Çiler, her anlamda onlara destek olmaya çalıştıklarını vurguladı.

Vatandaşların takdiri ile bu koltukta oturduklarını bildiklerini söyleyen Çiler, “Onların sevgisi ve inancı her şeyin üstünde yer alıyor. Halkımızdan daha büyük bir güç olduğunu düşünmüyorum. Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimiz. Onların da bize karşı sevgisini gördükçe daha fazla çalışmak için kendimizde güç buluyoruz. Öncelikle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda halkımızla yüz yüze, samimi bir ortamda görüşerek Kırklareli ve onlar için yapabileceğimiz işler hakkında konuşuyoruz. Halkımız şehirde yaşanan sıkıntılara birebir şahit olduğu için bizlerle diyalog halinde oluyor. Bizlerde halkımızın sorunları dinleyip çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Çok çalışarak sorunları çözerek oturduğumuz koltuğun hakkını vermeye çalışıyoruz. Her hafta oldukça verimli toplantılar geçiriyoruz. Halkımıza olabildiğince fazla yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Onların yaşadığı her sıkıntıya, probleme elimizden geldiğince ortak oluyoruz ve bunları bilen halkımız da her hafta gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarına yoğun katılım gösteriyorlar. “ ifadelerini kullandı.
31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Alper Çiler “ Yerel seçimler için partimizin her organı ile gece gündüz durmaksızın çalışıyoruz. Bu doğrultuda tüm ekip ile değerlendirmeler ve toplantılar gerçekleştiriyoruz. Halkımızla görüşerek sorunları dinliyor, şehrimiz geliştirmek için emek harcıyoruz. Bu şehrin sorunlarını çok iyi biliyoruz ve bu sorunları çözerek halkımıza daha güzel bir Kırklareli’yi sunmak istiyoruz. Kırklareli, değişimi hak eden ve değişimi isteyen bir şehir. İnşallah 2019 yılı bizler ve Kırklarelililer için çok iyi bir yıl olacak. Bu doğrultuda Kırklareli’ye AK Belediyeciliği armağan etmek istiyoruz. “ dedi.
Çiler, İl Başkanları Kampı’na davet edildi
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, 9-11 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan İl Başkanları Kampı’na davet edildi. Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek olan kampta AK Parti Genel Merkezi’nin 31 Mart seçimlerine yönelik çalışmalar, propaganda ve afiş bilgileriyle ilgili ayrıntılı bilgilerin aktarılması bekleniyor. Çiler, 11 Ocak tarihinde ise yine Ankara’da düzenlenecek olan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yer alacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol