AK Parti’de halk günleri sürüyor, sorunlar çözülüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı, halkın sorunları ile ilgilenmeye devam ediyor. Bu kapsamda her pazartesi geleneksel olarak yapılan halk toplantılarının biri de dün gerçekleştirildi. Yerel Yönetimler Başkanı Şeref Sağlık, Sosyal İlişkiler Başkanı Recep Patron, AR-GE Başkanı Nebati Arslan ve İl Sekreteri Hüsamettin Özsoy toplantıda sıkıntıları dinledi, çözüm yolları sundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Şeref Sağlık, Sosyal İlişkiler Başkanı Recep Patron, AR-GE Başkanı Nebati Arslan ve İl Sekreteri Hüsamettin Özsoy başkanlığında dün halk günü düzenlendi. Toplantıda halkın sorunları görüşüldü, çözüm yolları sunuldu. Oldukça verimli geçen toplantı sonucunda  bilgilendirmede bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Halkımız şehirde yaşanan sıkıntılara birebir şahit olduğu için bizlerle diyalog halinde oluyor. Bizlerde halkımızın sorunları dinleyip çözüm önerilerinde bulunuyoruz.

“Her hafta oldukça verimli
toplantılar geçiriyoruz”
Çok çalışarak sorunları çözerek oturduğumuz koltuğun hakkını vermeye çalışıyoruz. Her hafta oldukça verimli toplantılar geçiriyoruz. Halkımıza olabildiğince fazla yardımcı olmak için uğraşıyoruz. Onların yaşadığı her sıkıntıya, probleme elimizden geldiğince ortak oluyoruz ve bunları bilen halkımız da her hafta gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarına yoğun katılım gösteriyorlar. Onların sevgisi ve inancı her şeyin üstünde yer alıyor. Halkımızdan daha büyük bir güç olduğunu düşünmüyorum. Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimiz. Onların da bize karşı sevgisini gördükçe daha fazla çalışmak için kendimizde güç buluyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol