AK Parti’de Mazbata Heyecanı

AK Parti Kırklareli İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu mazbatasını gerçekleşen tören ile teslim aldı. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, tüm başkanlara başarılar diledi. Önce AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantının ardından partililer yürüyerek Kırklareli Adliyesine geldi.

Kültür Merkezi’nde yapılan AK Parti 6.Olağan kongresinde, 374 Delegeden 211’inin oyunu alarak AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Can Cafer Toklucu, mazbatasını almak için 27 Eylül Çarşamba günü saat 13.30’da parti binasında yönetimi ve partililer ile toplanıp Kırklareli Adliyesinde gidildi. AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının 6. Olağan Kongresinde Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Can Cafer Toklucu Kırklareli Adliyesinde 14:00’da mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Duran Baştürk'ten aldı.
Mazbata töreninde konuşan AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu “Milletimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Değerli arkadaşlar, ilk önce hakkı teslim etmek istiyorum. Yaptığımız bu kongremiz, Kırklareli siyasi tarihinin en güzel kongresi oldu. Kırklareli’ne damga vuran bir teşkilatız. Yaptığımız kongreye katkı sağlayarak katılanlar, bu kongreye katkı sağlayan yeni ve eski yönetimimize katkı sağlayanlara şükranlarımı sunuyorum.”
“Kırgınlık, dargınlık olmadan kongre için en iyi şekilde gayret
gösterdik”
“Bu kongrede hiçbir arkadaşımızın kırgınlık, dargınlık göstermeden kongre için en iyi şekilde çalışmalarına gayret gösterdi. İşte bizim birlik ve beraberliğimizin bir örneğidir. Bizim en dikkat ettiğimiz konu birlik ve beraberliğimizdir. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece inşallah bu varlığımız devam edecektir”
“Resmen görevimizi
devir aldık”
“Yeni dönem birlik ve beraberlik dönemi olacak. Seçim dönemlerini geride bıraktık. İlk olarak Belediye seçimleri olacak. Bunun için çalışmalarımıza başlayacağız. Teşkilatımız ile üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz”
“Hedefimiz 2019-
2023-2053 ve 2071”
“Delegelerime ve Yönetimimize beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz 2019- 2023-2053 ve 2071 olduğunu özellikle tekrardan söylüyorum. Bu çerçevede yolumuz uzun, bir o kadar da zor olduğunu meşakkatli olduğunun da her birimiz farkında ve bilincindeyiz” diye ifade etti.
Mazbata töreninde Can Cafer Toklucu’ya Kırklareli AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, partililer ve AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu ve beraberindekiler katılım gösterdi. Törenin ardından Kırklareli Adliyesinin önünde hatıra fotoğrafı çekildi ve tören son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol