AK Parti’de Kurultaya doğru

AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi 18 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Kongreye sayılı günler kala detaylar da belli olmaya başladı. İlimizden kongreye delege olarak, İl Başkanı Alper Çiler, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç katılım gösterecek. İl Başkanı Alper Çiler tarafından yapılan açıklamada Büyük Kongreye katılmak isteyen vatandaşlar için ilimizden araç kaldırılacak.

29 Haziran tarihinde Parti Sözcüsü Mahir Ünal tarafından duyurulan 6. Olağan Büyük Kongreye ilimizden de 5 delege katılım gösterecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Büyük Kongrelerin partileri için düğün olduğunu söyledi.
“Kuruluş coşkumuzu tüm AK Parti ailesi olarak
kutlayacağımız için çok mutluyuz”
Çiler; “18 Ağustos’ta Büyük kongremizi yapacağız inşallah. 5 delege olarak partimize olan görevimizi yerine getireceğiz. Bilindiği üzere 14 Ağustos AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü, partimiz bu yıl 14 Ağustos kuruluş yıl dönümüyle 18 Ağustos kongremizi birleştirerek ikisini birlikte kutlamayı uygun görmüş. Biz de kuruluş coşkumuzu tüm AK Parti ailesi olarak kutlayacağımız için çok mutluyuz” diyerek bu kongrenin ayrıca bir önem taşıdığını söyledi.
“Amacımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir”
Erdoğan’ın yanında odlularını bir kez daha gös-
termek istediklerini söyleyen Çiler, “Büyük Kongremiz 18 Ağustos Cumartesi günü Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Ankara Arena’da gerçekleştirilecek. Kongreye katılımımızdan önce parti teşkilatımız ile konuşup istişarelerde bulunuyoruz. Kırklareli AK Parti teşkilatı olarak amacımız ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Başta teşkilat mensuplarımız olmak üzere tüm Kırklareli halkı her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır bunu orada bir kez daha göstermek istiyoruz” dedi.
“İlimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum”
6. Olağan büyük kongreye gitmek isteyen vatandaşlara otobüs kaldıracaklarını söyleyen Çiler, “Kırklareli’nden Ankara’ya kongreye gitmek için 5 otobüs kaldırmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza büyük bir imtina ile devam ediyoruz. Genel Merkez 6. Olağan Büyük Kongremizin ülkemize, ilimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol