AK Parti'de Hedef, 2023 Seçimleri

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, Danışma Meclis Toplantısını 26 Şubat Cumartesi günü Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın olduğu toplantıya; Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, İl Koordinatörü Mustafa Kendirli, Önceki Dönem İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur, Çanakkale İl Koordinatörü Ekrem Görçeker, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ve çok sayıda partili iştirak etti. Saat 14.00'de başlayan toplantıda ilk olarak divan teşekkülü oluşturuldu. Saygı duruşunun gerçekleşmesi ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Alper Çiler yaptı. "İşte teşkilatımız sizler buradasınız. Sizlerin gücü sayesinde bizler buradayız. Lütfen kendinizi bir kere alkışlayın. Bizler sizlerle gurur duyuyoruz her zaman da emrinizdeyiz. " diyerek sözlerine başlayan Çiler şöyle devam etti; "İl Başkanlığı görevimde 8’nci yılıma girdim. 3 dönemdir İl Başkanıyım. Sorumluluğumuz daha da çok, bunun da bilincindeyiz. Sayın Milletvekilimize de çok teşekkür ediyoruz. Birlikte çok güzel uyumlu çalışmalar yapıyoruz. Zaten son 4-5 aydır da sahadayız. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Ev ziyaretleri yapıyoruz. Herkese dokunmaya çalışıyoruz. AK Parti seçimler biter bitmez sahaya inen bir parti. Hiçbir zaman seçimden seçime sahada olmadık. İnsanları duruşları belirler. Allah’a hamd olsun bizim Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var."
Daha sonra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz toplantıda bir konuşma gerçekleştirdi. Minsolmaz şunları kaydetti; "Geçmişten gelen bir sürecin parçasıyız. Girdiği ilk seçimde kazanan bir partiyiz. Biz 2 bin yıllık bir devlet gelenek sisteminin devamıyız. 20 yılda yaptıklarımıza gösterilen direnci görüyorsunuz. Keşke Kanada, İsviçre gibi sadece proje yaparak milletin hayır duasını almak yeterli olsaydı. Davamızın gelenek boyutu, davamızın siyasi boyutu 20 yılda yaptıklarımızın değil 2 bin yıllık bir geleneğin son halkasını teşkil ediyor.
Her seçimimiz önemli. 2002 seçimlerinden bugüne hep beraber sahalardayız. Teşkilatımız bu mücadelenin ne kadar önemli olduğunun her zaman farkında oldu. Milletimizin bu iktidara karşı, AK Parti’nin davasına karşı göstermiş olduğu feraseti hamdolsun teşkilatımız ve Kırklareli her zaman gösterdi. 2023 seçimleri için danışma toplantılarımızın, il başkanlarımızın yaptıkları toplantılar, kadın kollarımızın, il genel meclis üyelerimizin yaptığı toplantılar bu anlamda büyük önem arz ediyor.
Ülkemizde pandemi sonrası yaşanan sıkıntıları aşmak için gayret gösteriyoruz. Sağlık alanında ülkemizde yapılan yatırımlar, verilen sağlık hizmetleri ile belki de dünyada en gelişmiş ekonomilerin veremediği sağlık hizmetlerini vermenin gururunu yaşıyoruz. Pandemi ile ilgili süreç azalmışta olsa hem Sayın Cumhurbaşkanımız hem de Sayın Sağlık Bakanımızın bu konudaki açıklamalarını dinlemek gerekiyor. Tehlike geçmiş değil. Yeni varyantlar ile beraber insan hayatını tehdit eder boyutta. Sağlıkta gösterilen bu başarı, eğitimde, ulaşımda, sosyal hayatta ihtiyaçların vakit geçirmeden karşılanması çok önemli. Devletimiz her türlü sıkıntıyı vakit geçirmeden tedbir almakla mükelleftir."
Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ve İl Koordinatörü Mustafa Kendirli'nin yaptığı konuşmaların sonrasında ise AK Parti Kırklareli İl Başkanlığının İl Danışma Meclis toplantısı basına kapalı olarak devam etti. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. müstakbel akibetiniz 01 Mart 2022 Salı 19:52:01

    Tıpış tıpış sandığa gideceksiniz paşa paşa oy vereceksiniz kuzu kuzu kaybedeceksiniz bön bön seğirteceksiniz gelecek yok sizlere geçmişe doğru devrileceksiniz...

  2. SANDIKTA MASADA SOKAKTA VİCDANLARDA KAYBEDE KAYBEDE NİHAYET AKLINI DA KAYBEDEN MUHALİF SEÇMENİN İNİLTİLERİ VE HIRILTILARINI YORUMLARDA İZLEYEBİLİRSİNİZ SAYIN SEYİRCİLER. ZAVALLILIK BÖYLE BİR ŞEY. ADAMLAR ŞAMAROĞLANI OLA OLA TRİBE GİRDİLER AHAHAH