AK Parti’de Bayramlaşma

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı Bayramın birinci günü 2 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 12.00’de biraraya gelerek bayramlaştı. Program Koza Kafe’de Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Belediye Başkanlarının da katılımı ile gerçekleşti.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı Bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın ilk günü yapıldı. İstasyon Caddesi’nde Koza Kafe’de gerçekleştirilen bayramlaşmaya, Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen, İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydın Gün ev sahipliği yaptı. Programa AK Partili Belediye Başkanları ile MHP İl Başkanı Şaban Savaşan’da katıldı. Burada Partililer ile bayramlaşıldı. Bir konuşma yapan İl Başkanı Alper Çiler, “Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar; aileniz ve sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve her şeyin gönlünüzce olduğu nice bayramlar dilerim” diyerek bayramların birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmesi temennisinde bulundu. 
Milletvekili Selahattin Minsolmaz’da, “Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. (T.Öznur Tamtürk)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yarası olanlar gocunsun 06 Mayıs 2022 Cuma 15:18:33

    News: U.S. to launch "Cleptoctacy Fund" to reward tips on where corrupt Foreing Leaders hide money in U.S. 9/12/2021