AK Parti’de Babaeski İlçe 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresi gerçekleştirildi

Adalet ve Kalkınma Partisi Babaeski İlçe 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresi cumartesi günü gerçekleştirildi. Kongre sonucunda Cenk Buz Babaeski’nin yeni Gençlik Kolları başkanı seçildi. Kongreye AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi İsmail Sağlam, il kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe başkanı, İl Genel Meclis ve Belediye Üyeleri ile partililer katılım sağladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi cumartesi günü Babaeski İlçe 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresi’ni geride bıraktı. Kongre sonucunda başkanlığa Cenk Buz seçildi. 2023 ve 2024 hedeflerine birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışarak ulaşacaklarını belirten  İl Başkanı Alper Çiler yaptığı açıklamasında, “Göreve geldiğimiz günden beri ana kademe, ilçe teşkilâtlarımızla, Gençlik ve Kadın kollarımız, hep birlikte ‘Sen ben yok, biz varız’ düsturu ile bir aile gibi gece gündüz halkımıza hizmet etmeyi şiar edindik. 31 Martta bunların meyvelerini aldığımıza inanıyoruz. 8 ilçemizden 4 ilçe belediyesi ve 4 Belde Belediyesi kazandırdık. Tabiî ki kazanan hem partimiz hem de milletimiz oldu. Halka hizmet, Hakka hizmet dedik. Güçlü liderimiz önderliğinde hizmetlerimize devam ediyor ve etmeye de devam edeceğiz inşallah...

2023 ve 2024 hedeflerimize birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışarak samimiyetle, tevazu ile gönüller kazanarak devam edeceğiz inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yeni seçilen Gençlik Kolu İlçe Başkanımız Cenk Buz kardeşimize ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Biz birlikte büyük bir aileyiz.” ifadelerini kullandı.
Kongreye AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi İsmail Sağlam, il kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe başkanı, İl Genel Meclis ve Belediye Üyeleri ile partililer katıldı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yasaklardan muaflar mı? 06 Ekim 2020 Salı 22:56:52

    "Toplantı ve etkinlikleri iki ay boyunca yasaklayan" karara karşın bunlar nasıl kongre yaparlar?