AK Parti yükseliyor

AK Parti 6. Olağan Kongreleri Kırklareli ilçelerinde gerçekleşti. Geniş katılımla gerçekleşen kongrelerde AK Parti, kadrolarını daha da güçlendirdi. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz'ın ve İl Başkanı Alper Çiler'in de katılım gösterdiği kongrelerde, görevi devralan isimler şunlar oldu; Pehlivanköy İlçe Başkanı Gündüz Hoşgör, Kofçaz İlçe Başkanı Ziya Karataş, Vize İlçe Başkanı Hasan Basri Korkmaz ve Pınarhisar İlçe
Başkanı Hicret Şamil Karasu...

6. Olağan İlçe Kongreleri’ne Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli Koordinatörü M. Ali Okur, Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti yöneticileri ile üyeleri katılım gösterdi.

Babaeski, Pınarhisar, Kofçaz, Pehlivanköy, Vize’de gerçekleşen kongreler ile kadrolarını daha da güçlendirdi.
Babaeski yola devam dedi
Geniş bir katılım ile gerçekleşen 6. Olağan Kongre’de AK Parti İlçe Başkanı görevine devam edilmesi kararı çıktı. AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “Babaeski 6. Olağan İlçe Kongremizi AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'un katılımı ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdik” sözlerini dile getirdi.
Pehlivanköy’de coşkulu kongre
AK Parti Pehlivanköy İlçe Teşkilatı’nda 6. Olağan Kongre için geniş bir katılım sağlanırken, Başkan Çiler bayrak yarışını sürdürecek olan yönetime başarılar dileyerek “Pehlivanköy 6. Olağan İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Seçilen Yeni Başkanımız Gündüz Hoşgör ve yeni yönetimine başarılar diliyoruz. 3 Dönem emek veren başta ilçe başkanımız Mehmet Açıkel olmak üzere, bu davaya hizmet eden tüm Pehlivanköy teşkilâtımıza teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.
Babaeski’de ziyaret
Babaeski İlçe Teşkilatı’nın kongresi için konuk olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da katılım göstererek “Anayasa Komisyonu Başkanımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Mustafa Şentop ile Babaeski ilçe kongremizin ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Halkımızın sorunlarını ve görüşlerini dinledik” ifadelerine yer verdi.
Kongrelere ilgi büyük oldu
6. Olağan İlçe Kongresi’ne Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli Koordinatörü M. Ali Okur, Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti yöneticileri katılım gösterdi. Şölen havasında gerçekleşen kongrelerden bir diğeri de Kofçaz’da gerçekleşti. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Kofçaz ilçemizin 6. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. İl Başkanı Çiler de tebriklerini ifade ederek “Kofçaz 6.Olağan İlçe Kongremizi Milletvekilimiz ile gerçekleştiriyoruz. 3 dönem görev yapan ilçe başkanımız Hüseyin Aktaş ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Bayrağı devralan yeni İlçe Başkanımız Ziya Karataş ve yeni ekibine başarılar diliyorum” sözlerini dile getirdi.
Pınarhisar ve Vize’de coşkulu kongre
AK Parti kadrolarının güçlendiği ve bayrak yarışını sürdürdüğü kongreler Pınarhisar ve Vize’de de coşkuyla gerçekleşti. İl Başkanı Çiler, “6. Olağan Vize ve Pınarhisar İlçe Kongrelerimizde katılım sağlayan,
başta MKYK Üyemiz, Milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız olmak üzere, tüm teşkilât mensuplarımıza ve delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz hamdolsun. Rabbim; kongrelerde seçilen Vize İlçe Başkanı Hasan Basri Korkmaz ve Pınarhisar İlçe Başkanı Hicret Şamil Karasu ve yönetimlerine hayırlı görevler nasip etsin” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol