AK Parti yeni İl binasında seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi

AK Parti İl Teşkilatı dün yeni parti binasında seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Karakaş Mahallesi, Uzun Sokak’ta yer alan yeni parti binasının açılışına;
AK Parti Kırklareli Milletvekili adayları; Selahattin Minsolmaz, Volkan Göç ve Kadriye Tokat’ın yanı sıra, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katılım gösterdiler. İl Başkanı Alper Çiler açılış öncesi yaptığı konuşmasında; “Bildiğiniz gibi beşinci katta, asansörle zor çıkılan bir binada hizmet veriyorduk. Artık 480 metrekarelik yeni binamızdayız. Emeği geçen         herkese teşekkür ediyorum.
Burada çalışmalarımızın startını veriyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah bizi mahcup etmesin inşallah” dedi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili adayı Selahattin Minsolmaz ise konuşmasında; “Biz seçime en hazırlıklı siyasi partiyiz.
Tüm teşkilatımızla sahadayız. Bu seçim çok farklı olacak. Hem Cumhurbaşkanımızı hem de milletvekillerimizi güçlü bir şekilde 5 yıllığına görev yapmak üzere seçmiş olacağız inşallah” dedi. Ardından açılış kurdelesi kesildi ve seçim irtibat bürosu gezildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol