AK Parti sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyor

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler yaptığı açıklamada
8 ilçe kongresini tamamladıklarını ve 8 ilçede de sahaya indiklerini belirterek; “2019 Kırklareli’nde, hemşerilerimizin de takdir ve destekleri ile tüm Belediyelere talibiz. Benim hemşerilerim, belediyecilik hizmetlerinin en güzeline, en kalitelisine layıktır” dedi…

AK Parti Kırklareli’nde ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra gücüne güç katarak yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Son olarak Merkez İlçe Başkanlığı kongresini yüksek katılımla gerçekleştiren ve Can Cafer Toklucu ile yeni bir ivme kazanan partide İl kongresi öncesi büyük bir hareketlilik yaşanıyor.
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;
“Kırklareli AK Parti 8 ilçe kongresini tamamladığı gibi hız kesmeden 8 ilçede de sahaya indi. Tüm ilçeler ilçe başkanları ve yönetimleri ile her hafta esnaf, STK, kurum ve köy muhtar ziyaretlerine başladı. 2019 yılına kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Devamlı halkımızın yanında olacağız. Onlara samimiyetle dokunacağız, dertlerini dinleyeceğiz” dedi.
“Benim hemşerilerim, belediyecilik
hizmetlerinin en
güzeline layıktır”
Çiler şöyle devam etti; “Her hafta pazartesi olağan halk günü ile İl başkanı olarak 2,5 yıldır sürdürdüğümüz proje gerçekten çok anlamlı oldu. Geri dönüşleri çok olumlu ve samimi duygular ile halkımızla ilişkilerimizi pekiştirdik. Daha da birlik ve beraberliğimizi arttırarak 2019 Kırklareli’nde, hemşerilerimizin de takdir ve destekleri ile tüm Belediyelere talibiz. Benim hemşerilerim, belediyecilik hizmetlerinin en güzeline, en kalitelisine layıktır.
Kırklareli bir kere AK belediyecilik ile tanışsın zaten hemşerilerimiz bir daha geri bırakmayacaktır.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Çalışmalısınız 04 Ekim 2017 Çarşamba 16:09:56

    Bunun için talip olmak yetmez. Salon toplantılarına kafe toplantılarına ara verip halkın arasına karışmanız köy köy dolaşıp kendinizi anlatmanız gerekir. Ne kadar beğenmeseniz de ana muhalefetteki partinin Kırklareli eşkilatı bunu yapıyor.