AK Parti seçim ziyaretlerini sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili adayları ve il teşkilatı 24 Haziran’da yapılacak erken seçim dolayısıyla, çalışmalarına hız verdi. STK’ları, Odaları ve vatandaşları ziyaret eden partililer dün de Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetiminin konuğu oldular…

AK Parti’de seçim ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Dün beraberinde Milletvekili adayları; Selahattin Minsolmaz, Volkan Göç, Kadriye Tokat ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştiren İl Teşkilatı; İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve parti yönetimi eşliğinde, hem vatandaşlarla bir araya geldiler, hem de seçim sürecini onlarla birlikte değerlendirdiler.
Bu kapsamda partililer dün saat 14.00’te Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler. Oda Başkanı Soner Ilık’a “hayırlı olsun” dileklerini ileten partililer daha sonra Oda’nın toplantı salonunda ağarlındılar.
AK Parti Kırklareli 1.sıra Milletvekili adayı Selahattin Minsolmaz yaptığı açıklamada; “Ticaret Odamıza bizim bir ziyaret borcumuz vardı. Odamız bir değişim yaşadı. Hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. İşlerinizde başarılar diliyoruz. Biliyorsunuz dün Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ilimize geldi. Gerçekten Kırklareli’ne en çok yatırım yapan Bakanlıklarımızdan bir tanesi. Dün de 122 milyon TL’lik yatırımın temeli atıldı, açılışı yapıldı. Hayırlısı olsun.
Kısa bir dönem içerisinde erken seçime gidiyoruz. Bu nedenle bizler de çalışmalarımızı hızlandırdık. Gündüz ziyaretlerimizi gerçekleştiriyor, akşamı da iftarlara iştirak ediyoruz. Bence önümüzdeki 5 yıl Kırklareli’nin kalkınma anlamındaki en önemli dönemlerinden biri olacak. Hızlı tren gibi yapılması düşünülen önemli yatırımlar var. 2003’ten bu yana kadar Kırklareli’ne 11 milyar TL yatırım yapılmış. Yine son olarak sevindirici bir gelişmeyi hemşerilerimizle paylaştık. Üniversitemize Tıp Fakültesi kazındırdık. Bilindiği gibi son olarak Hukuk Fakültesi açılmıştı. Şu an üniversitemizde 29.000 öğrenci yer alıyor. 2007’de kurulan Üniversitemiz en hızlı gelişen üniversiteler arasında     yer alıyor.
Yine Sayın Cumhurbaşkanımız ilimiz için bu hafta başında Teknokent’i onayladı. Bu konuda Ticaret ve Sanayi Odamız ile de bir toplantı yapacağız. Bu konu çok önemli. Artık bizim Ar-Ge’de üretmemiz lazım. Sadece ham ürün değil, üniversitemizin de katkılarıyla gelişmeye yönelik üretime geçmemiz gerekiyor. Hızlı trenin bölgemize çok faydası olacak. Üçüncü havalimanının, Kanal İstanbul’un Trakya’ya olan etkisi çok büyük olacak. Türkiye’de yapılacak 6 makro projenin üç tanesi Trakya’da olacak. Dolayısıyla Kırklareli’nin bunlardan muhakkak etkilenecek” dedi.
AK Parti Kırklareli 2.sıra Milletvekili adayı Volkan Göç ise ilk olarak kendini tanıttığı konuşmasında; “İsmim Volkan Göç, Vize’liyim. Evim ve işletmem orada bulunuyor. Daha önce partimden üçüncü sıradan ve ikinci sıradan aday olmuştum. Ve o dönemlerde her zaman seçimlerin ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştık. Ama bu dönem gerçekten çok önemli. Türkiye için adeta bir kader seçimi. Hepimiz ülkemiz üzerinde oynanan oyunları biliyoruz. Gezi olayları ve 15 Temmuz’un ardından şimdi de finans yoluyla bizleri engellemeye çalışıyoruz. Ama Türk Milletinin bu oyunlara gelmeyeceğine eminim. Gereken cevap 24 Haziran’da verilecektir” dedi.
AK Parti Kırklareli 3.sıra Milletvekili adayı Kadriye Tokat da yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Ben Kadriye Tokat. Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden istifa ederek partimden Milletvekili adayı oldum. 1996 yılında atandığım okulda öğretmenlik yaparken, eğitim öğretimin ilk gününde tahtada tebeşir olmadığını gördüm. Okul yönetimine sorduğumda, tebeşirlerin öğretmenlerin cebinden alındığı söylendi. Şimdi ise öğrencilerimiz akıllı tahtalarda, tabletleri eğitim görüyorlar. Bu nereden nereye geldiğimizin bir göstergesidir. Ülkedeki bu istikrar 25 Haziran sabahı da devam edecektir.”
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu.
AK Partililer, daha sonra Cumhuriyet Caddesi ve Karaumur Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundular.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol