AK Parti, seçim varmış gibi çalışıyor

İl Başkanı Alper Çiler önderliğindeki AK Parti Kırklareli il Teşkilatı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz haftaları yoğun bir tempo ile geride bırakan teşkilat kadrosunu yenileyerek, güçlendirerek yolunda ilerliyor. Bu kapsamda Pınarhisar'ın yeni ilçe yönetimi de belirlendi. Çiler, Pınarhisar'ın yeni ilçe Başkanı Şamil Karasu ile birlikte Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Bu arada 108. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan, daha sonra ise Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecartaş'ı ilimizde ağırlayan Çiler ve partililer, 23 Nisan'da ise çocukları unutmayarak İstasyon Caddesi'nde onlara balon ve yapboz hediye ettiler…

Seçim varmışçasına çalışmalarını hızla sürdüren Alper Çiler, önderliğindeki AK Parti İl teşkilatı "Durmak yok, yola devam" parolası ile geçtiğimiz haftaları yoğun bir gündemle geçirdi. İşte AK Parti Kırklareli'nin geçtiğimiz haftalarda geçirdiği yoğun gündeminden kısa başlıklar;
Pınarhisar'da
yeni yönetim
AK Parti Kırklareli'nde teşkilat kadrosunu yenileyerek, güçlendirerek yolunda ilerliyor. Bu kapsamda Pınarhisar'ın yeni ilçe yönetimi belirlendi. Şamil Karasu Başkanlığında oluşan yönetimdeki yeni isimler şunlar;
İsmail Ölçer, Soner Gül, Nesrin Karaman, İsmet Bayramdereli, Hüseyin Aytın, Hakan Gürbay Muhammed Üstünkol, Filiz Sıçrar, Yılmaz Erenel, Samet Ekim, Mustafa Özbina, Yüksel Pirkin, Mustafa Mandallı ve Bülent Doğan.
İl Başkanı Alper Çiler ve Pınarhisar İlçe Başkanı Şamil Karasu yaptıkları ortak açıklamada, hedefin Pınarhisar'da 2019 yılında Belediye Başkanlığını almak ve anahtarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim etmek olduğunu söylediler.
Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş'tan yetki belgesini alan Karasu, Ankara'da Alper Çiler ile birlikte bir dizi ziyaretler de gerçekleştirme imkanı buldu.
Çiler'in Ankara
çıkarması
Geçtiğimiz haftalarda AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve partililer ile birlikte 108. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılım gösterdi. Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile biraraya gelen Çiler ve beraberindeki partililer Kırklarelililerin selamını kendisine ilettiler.
Ankara ziyareti esnasında AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz'ı da ziyaret eden Çiler, bu önemli ziyaretlerde Kırklareli'ni ilgilendiren yeni yatırım projeleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.
Ecertaş
Kırklareli'ndeydi
Geçtiğimiz günlerde ise AK Parti Kırklareli İl teşkilatı Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecartaş'ı ilimizde ağırladı. İlk olarak Kırklareli Valisi Esengül Civelek'i makamında ziyaret eden daha sonra ise STK temsilcileri ve öğrencilerle biraraya gelen Ecertaş, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ile önemli görüş alışverişinde bulundu.
Ecertaş, ziyaretlerinde yeni anayasaya dikkat çekerek, özellikle gençlerin artık zaruret haline gelen anayasa değişikliği hakkında fikirlerini almak için pekçok yeri gezdiğini, ziyaret ettiğini vurguladı.
AK Parti İl
teşkilatından çocuklara armağanlar…
AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı çocukları da unutmadı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, parti birimlerinin İstasyon Caddesinde kurdukları stantta, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz ve beraberindeki partililer çocuklara 5000 adet balon, 5.000 adet ise Türkiye haritası yap bozu dağıttı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol