AK Parti seçim çalışmalarına devam ediyor

“Bazılarının 3-0 hayallerini suya düşüreceğiz”

Adalet ve Kalkınma Partisi 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her gün birçok belde, köy, mahalleye giderek esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1.sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, geçtiğimiz gün Pehlivanköy ilçesindeydi. İlçede vatandaşlarla buluşan Minsolmaz, AK Parti
iktidarının ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Türkiye açısından önemini anlattı.

Önadım Haber
AK Parti Kırklareli Milletvekili ve 1.sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Minsolmaz son olarak Pehlivanköy’e giderek seçim çalışmalarında bulundu. AK Parti üçüncü sıra Milletvekili Adayı Kadriye Tokat da çalışmaları kapsamında Pehlivanköy’deydi. Vekil adaylarının daima yanında olan ve 3 milletvekili adayı ile de seçim çalışmalarını yoğun bir biçimde yürüten AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Pehlivanköy çalışmalarında milletvekili adaylarını yalnız bırakmadı.
“Yıllar öncesinde gerçekleştirdiğimiz işleri vaat diye sıralıyorlar”
Seçim çalışmaları hakkında konuşan Vekil Minsolmaz, “Her gün ayrı bir ilçede birçok vatandaşımızla buluşuyoruz. Bu kez de güzel ilçemiz Pehlivanköy durağımız oldu. Sağolsun vatandaşlarımız her yerde olduğu gibi burada da büyük ilgi ile bizleri karşıladılar. Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımız bizleri çok iyi karşılıyorlar, bunun da en büyük sebebi bizim kendilerine boş vaatler değil yapacağımız icraatları söylememiz. Bizim dışımızdaki partiler neredeyse bizim yıllar öncesinde gerçekleştirdiğimiz işleri vaat diye sıralıyorlar” dedi.
Kırklareli 15 yılda 11 milyar yatırım aldı
Minsolmaz hükümetin Kırklareli'ndeki icraatlarını değerlendirerek; "Kırklareli 15 yılda 11 milyar TL yatırım aldı. İlimiz nüfusuna göre AK Parti hükümetleri döneminde aldığı yatırımlarla, en fazla yatırım alan bölgelerden bir tanesi konumunda, inşallah yapılacak makro projelerle Kırklareli daha da gelişecek. Tüm bu hizmetleri kırsaldaki vatandaşlarımız da görüyor. İlimizde 69 tane dere ıslahı yapıldı. Böylece şu an dere ıslahların yüzde 95'ini bitirmiş olduk” şeklinde konuştu.
“Pehlivanköy devam diyor”
Türkiye’deki her sektörü geliştirmek üzere çalıştıklarını söyleyen Minsolmaz, “Vatandaşlarımız bundan sonra da bu çalışmalardan faydalanarak devam edecek. Bizlerin de görevi bu yapılan çalışmaların önemini vatandaşlarımıza anlatmak. Amacımız; önümüzdeki günlerde yaşanacak fırsatları Kırklarelilerin tam layıkıyla kazanması. Eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, ticaretten ulaşıma tüm sektörleri geliştirmemiz lazım, ilimiz buna çok müsait. Her bir ilçesi, köyü ayrı ayrı dünya harikası. Bu güzelliklerden birisi olan Pehlivanköy’deki vatandaşlarımızda yapılan bu önemli atılımların farkında bizlere tam destek veriyor, devam diyor” ifadelerini kullandı.
“Verdiğimiz taahhütler insanlaradır”
İdeolojik siyasetten çok daha fazlasını yaptıklarını söyleyen Minsolmaz, “Günümüzde muhalefetin yönettiği birçok yerel yönetimin ihtiyaçlarını İller Bankası aracılığıyla hükümetimiz karşılıyor. Dolayısıyla bizim verdiğimiz taahhütler diğer siyasi partilerin olduğu haliyle ideolojik değil, yaşayan insanlaradır. Biz bütün AK Parti Kırklareli milletvekili adayları olarak ilk günki aşkla yolumuza devam ediyoruz. Bu nedenle sadece 3-0 yapacağız demeçleri vermekten öteye giderek gerçekten başarılacak vatandaşlarımız yararlarına olan demeçler veriyoruz” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Pehlivanköy ziyareti akşam gerçekleştirilen iftar yemeğinde vatandaşlar ile bir araya gelinmesi ve birlik mesajlarının verilmesi ile sonlandırıldı.



Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. 'Meçhul Öğrenci Anıtı' 06 Haziran 2018 Çarşamba 17:02:45

    Devletin ve tabiatın ortak ve yanlış sorusu şuydu/ Maveraünnehir nereye dökülür?/ En arka sırada bir parmağın tek ve doğru karşılığı:/ -Solgun bir halk çocukları ayaklanmasının kalbinedir. ECE AYHAN

  2. Chp hayal görüyor o ayrı ama sizin amacınız 3-0 ı bozmak değil. 2-1 şeklinde onları en azından geçmek olmalıdır.

  3. Sedat Karacaduralıoğlu 08 Haziran 2018 Cuma 14:12:40

    sayın vekilim 3-0 inanmıyorsun fakat dün Lüleburgaz'da ve Kırklareli'de sadece sizin adınızın olduğu parti araçları geçti diğer adayların isim ve resimleri yoktu. idialı olanlar grup resimlerini koyar