AK Parti milletvekili adaylarını tanıttı

Kurban Bayramı'nın ikinci günü olan 25 Eylül 2015 Cumartesi saat 14.00'da Kırklareli Paşa Kafe'de AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı Milletvekili Adaylarını tanıttı. Partililerin ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma ve aday tanıtım toplantısında, üç aday da birliktelik mesajı verdi

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Paşa Kafe'de bayramlaştı.
Düzenlenen programda partinin milletvekili adayları da tanıtıldı. Organizasyona, partinin milletvekili adayları, eski milletvekilleri, il-ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.
Programın açılış konuşmasını AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler yaptı. Bayramlaşma programına katılanların bayramını kutlayan ve yapılacak seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını dileyen Çiler, Milletvekili Adayları Selahattin Minsolmaz, Turan Altıntel ve Aytaç Aksoy'u salondakilere takdim ederek, "Çıktıkları bu kutsal yolda kendilerine başarılar diliyorum.
Hepimiz tek yürek halinde kendilerine destek olmak için bu yola çıktık. İnşallah bu seçimde çifte bayram yaşayacağız. Zor bir dönemden geçen memleketimize, ezan sesimize, al bayrağımıza sahip çıkmak için bu gün burada toplandık. İlimize yapılan yatırımları belki bu güne kadar tam olarak anlatamadık ama bundan sonra kapı kapı gezip anlatacağız.
Bu seçimin icraatlar kadar daha da önemli bir yönü de Türkiye'nin geleceğini tayin edecek. Seçime kısa bir süre kaldı. Ama belki de 50 senemizin kaderini değiştirecek bir seçim olacak. Sizlerden ricam kalan günlerde hep birlikte el ele vererek tek bir yumruk olarak şu Kırklareli'nin kırmızı çizgilerini artık kaldıralım.
Burada bir değişim yaparsak inanın Türkiye'de bir tarih yazmış oluruz. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin" dedi.
"Fark yaratmak adına önümüzde hiçbir engel yok"
İl Başkanı Çiler'in ardından kürsüye gelen AK Parti Kırklareli 3. Sıra Milletvekili Adayı Aytaç Aksoy, yaptığı konuşmasında şunları söyledi; "Vize'de ticaretle uğraşmaktayım.
İnşaat mühendisiyim. Bu dönemde Genel Merkezimiz beni Kırklareli'den aday olarak gösterdi. Kurban Bayramınızı kutluyorum. Mekke'de meydana gelen izdihamda ölenlere Allahtan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum.
1 Kasım seçimlerinin ilimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kalabalığı gördükten sonra Kırklareli'de fark yaratılmaması için hiçbir neden olmadığını düşünüyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.
"Kırklareli'de en az iki milletvekili çıkarırsak inanın çok iş yaparız"
Aksoy'un ardından sözü devralan AK Parti Kırklareli 2. Sıra Milletvekili Adayı Turhan Altıntel, Kırklareli'de çok önemli işler yapabileceklerinin altını çizdi. Altıntel, salondakilere şu sözlerle seslendi; "Mekke'de şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum, geride kalanlara acil şifalar ve sabır diliyorum. Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Allah nice bayramlara çoluk çocuğunuzla birlikte girmeyi nasip etsin.
Ticari hayatımın yanında üç dönem Kırklareli Ticaret Borsası Başkanlığı yaptım. Trakya Kalkınma Ajansı'nda Kalkınma Kurulu Başkanlığı yaptım. Kırklareli Üniversitesi Dernek Başkanlığı yaptım.
ABİGEM'de görevlerim var. Türkiye'de 360 oda başkanı arasından tek istifa ederek gönül verdiğim AK Parti'den aday oldum. Kırklareli'de en az iki milletvekili çıkarırsak inanın çok iş yaparız" şeklinde konuştu.
"Başarısızlık paylaşılmıyor; başarıyı paylaşmak çok kolay"
Son olarak kürsüye gelen AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Selahattin Minsolmaz, çıktıkları bu yolda en önemli etmenin birlik ve beraberlik olduğunu vurguladı. Minsolmaz, birlik ve beraberliğin tüm engelleri kaldıracağını belirterek; "Bugünün coşkusunun 1 Kasım'a kadar artarak devam etmesini, inşallah Turhan Ağabeyimin verdiği coşkunun da artarak 3 milletvekili çıkacak şekilde bir bayrama dönüşmesini temenni ediyorum.
Bu bayramlaşma partimiz kurulduğundan beri bu güne kadar yaptığımız tüm bayramlaşmalardan çok daha anlamlı ve coşkulu. İnşallah ülkemizin girdiği bu kritik virajdan selametle çıkılıp parti üstü konuma gelen Türkiye'nin 2023, 2053, 2071 vizyonuna giderken alması gereken bu keskin virajı alacağının da işareti.
2001 yılında kurulup girdiği ilk seçimde iktidar olan, o günden bu güne bu ülkede tek başına iktidarın yapabileceklerinin konforunu halkına milletine yaşatabilmiş bir partinin onurlu, gururlu mensuplarıyız. 1 Haziran seçimlerinde ilk defa tek başına iktidar olamamanın getirdiği sıkıntıyı hepimiz hissettik.
AK Parti'ye oy verenler veya vermeyenler gelinen nokta büyük bir sorumluluğun hep beraber omuzlanmasını gerektirdi. Eskisi yenisi yok bugün hepimiz buradayız bu bir parti bayramlaşması değil bu AK Parti Kırklareli ailesinin bayramlaşması.
Şundan şüpheniz olmasın. Siyaset bir rekabet sanatı. Ama adaylıklar nasıl asaleten herkes tüm asilliği ile aday oluyorsa adaylar belirlendikten sonra da siyasi asalet partimizin sizin önünüze koyduğu biz adayların arkasında aynı samimiyetle durmayı gerektiriyor.
Biz bunun böyle olacağından hiç şüphe etmedik. Turhan Bey, Aytaç kardeşim ve ben tüm eski il başkanlarımızı, partimizin tüm emek vermiş isimlerini tek tek ziyaret ettik ve bu günde buradayız. Başarısızlık paylaşılmıyor başarıyı paylaşmak çok kolay. Bu olayın bir dava boyutu var. Siyaset yapıyoruz ama 2001'de Sayın Cumhurbaşkanımızın Genel Başkanlığında Pınarhisar da filizlenen sonra tüm Türkiye'yi sararak Türkiye de bir devrimi başlatan AK Parti'nin bir mensubu olarak, sadece yollar, duble yollar, köprüler, hastaneler, eğitim tesisleri yapmaktan ibaret değil, bizim bir davamız var. Bu davanın içinizdeki coşkusu ile buraya geliyorsunuz.
Bu davanın özünde insana hizmet etmek var. Millete hizmetkar olmak var. toplum da dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeden hizmet etme anlayışı var" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.
Aday Tanıtım Toplantısı ve Bayramlaşma programı, beraber çeken hatıra fotoğraflarının ve ikramların ardından son buldu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Dün CHP- DYP-DP bu gün MHP bayraklarını sallayanlar orada ne arıyor ki

  2. Sayın siyasetçi Belki dün o bayraklarını salladıkları partilerde bulamadıklarını arıyorlardır o toplantıda. Olamaz mı ? Siyasetçiler (!) tarafından en fazla aldatılıp karşılığını alamayan şehirlerin başında Kırklareli geliyor. Belki artık bundan bıkmış ve farklı yerlere yönelmek istiyorlardır.