AK Parti İletişim Merkezi Hizmete Açılıyor

AK Parti Kırklareli Teşkilatı 5 yıldır her Pazartesi gününü vatandaşlara ayırmaya devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları, istekleri ilk ağızdan dinleyen Parti Teşkilatı ve İl Başkanı Alper Çiler, dertlere derman olmayı sürdürüyor. 5 yıldır düzenli olarak halk günleri düzenlediklerini kaydeden İl Başkanı Çiler, şimdi de AKİM(AK Parti İletişim Merkezi) adında yeni bir uygulamayı hayata geçireceklerini belirterek, “Halkın nabzını tutan AKİM ile, vatandaştan gelen görüş ve öneriler, partinin en üst kurullarına iletilerek parti politikalarının oluşturulmasına da katkı sağlıyor. Vatandaştan gelen talep ve görüşler analiz ediliyor, rapor haline getirilip AK Parti'nin MKYK ve MYK'sına sunuluyor” dedi.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı halk buluşmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan toplantılardan biri de pazartesi günü gerçekleştirildi. Halkın yoğun katılım gösterdiği çözüm odaklı toplantıda vatandaşların sıkıntıları görüşülerek çözüm yolları arandı. Halk toplantılarını 5 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, hayata geçirmeyi planladıkları AKİM uygulamasından da bahsetti. Çiler, “Akim 2004’ten beri var olan bir sistem. Her gün revize edilerek güncellenmiş. Şu an en aktif duruma gelmiş dünyada başka hiçbir siyasi partide olmayan, halkla iç içe olmuş bir sistem. Biz de bu sistemi daha da etkin hale getirmek için partimizin giriş katında özel bir oda ayarladık. Burada vatandaşımızdan gelen talepler ve görüşler sisteme aktarılacak. Bunu online olarak Genel Merkezimizle koordineli olarak daha da aktif hale getireceğiz inşallah” dedi.
“Dertlere derman olmaya
çalışıyoruz”
Kırklareli halkı için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirten AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda halkımızla yüz yüze, samimi bir ortamda görüşerek Kırklareli ve onlar için yapabileceğimiz işler hakkında konuşuyoruz. Halkımız şehirde yaşanan sıkıntılara birebir şahit olduğu için bizlerle diyalog halinde oluyor. Bizlerde halkımızın sorunları dinleyip çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Çok çalışarak sorunları çözerek oturduğumuz koltuğun hakkını vermeye çalışıyoruz. Her hafta oldukça verimli toplantılar geçiriyoruz. Halkımıza olabildiğince fazla yardımcı olmak için uğraşıyoruz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol