AK Parti ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarını tanıttı

AK Parti Kırklareli'nde ilçe ve belde Belediye Başkan adaylarını törenle tanıttı. MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ın katılımıyla düzenlenen programda, partililerin yoğun katılımı dikkat çekti. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler yaptıkları konuşmalarda "Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Kırklareli'ni AK Belediyecilik ile tanıştıracağız" dedi...

Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe ve belde Belediye Başkan aday tanıtım toplantısını 12 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirdi. İlimiz Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği düğün salonunda düzenlenen ve saat 18.00'de başlayan programa; MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.
Saygı duruşunun gerçekleşmesi ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ilk olarak İl Başkanı Alper Çiler bir konuşma gerçekleştirdi. AK Belediyeciliği Kırklareli Merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve beldeleri alacaklarını ifade eden Çiler, Cumhuriyet Halk Partisini ve Belediyelerini Atatürk’ün gölgesinde saklanmakla suçladı. Başkan Çiler, “Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için AK Parti kadar çalışan ve mücadele eden başka hiçbir parti ve hükümet olmamıştır. 16 yıllık iktidar döneminde 60-70 yıllık hizmeti hayata geçirmiştir” dedi.
Belediyelerin yapması gereken birçok projeyi İller Bankası ve hükümet aracılığıyla yaptıklarını söyleyen Çiler, parti ayırmadan herkse hizmet etmek için çalıştıklarını belirtti. Çiler, konuşmasının sonunda Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Burak Süzülmüş’ü kürsüye davet etti. Aday Süzülmüş, birçok kaliteli projeyi hayata geçireceklerini belirterek Kırklareli’ne büyük hizmetler yapacağını sözlerine ekledi. AK Parti’nin belediyeciliğin okulu olduğunu dile getiren Süzülmüş, AK Belediyeciliği Kırklareli’ne getireceklerini ifade etti. Tutamayacakları hiçbir sözü vermeyeceklerinin altını çizen Burak Süzülmüş, belediye başkanlığının bir insanın doğduğu yere borcunu ödemesi için yapabileceği en iyi görev olduğunu söyledi ve bu görevi layığıyla yerine getireceğini vurguladı.
Daha sonra Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz kürsüye davet edildi. Minsolmaz, AK Parti Belediyeciliği olarak dünyada tescillenmiş bir marka olduklarını ve en ufak belde belediyesinden en büyük illere kadar bunu herkese gösterdiklerini söyledi. 150 milyonluk belediye bütçesiyle ne yapıldığını sordu. Verilen sözlerin yerine getirmediğini belirten Minsolmaz, yapılan kapalı Pazar yerinin mütehitinin icra takibi başlattığını, yeni yapılan otogarın şehrin çok dışında olduğunu bu yüzden yararsız bir proje olduğunu dile getirdi. AK Parti’nin belde belediyelerinin bile şehir merkezinden çok çalıştığını söyleyen Minsolmaz, markalaşmış AK Parti Belediyeciliğinin Kırklareli’ne çok şey katacağını, şehre gelenlerin gıptayla bakacağını sözlerine ekledi.
Programın ardından MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal ilçe ve belde belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan isimler şöyle;
Babaeski Alpullu - Erhan Ceylan
Babaeski Büyük Mandıra - Ersan Çölgeçen
Babaeski Karahalil - Dindar Seçen
Babaeski İlçe Başkan Adayı Mustafa Buyur
Demirköy İğneada - Serkan Görkey
Demirköy İlçe Başkan Adayı - Recep Gün
Kofçaz İlçe Başkan Adayı - Ziya Karataş
Lüleburgaz Ahmetbey - Şaban Aykırı
Lüleburgaz Büyükkarıştıran - Lütfü Karaman
Lüleburgaz Evrensekiz - Sadettin Kuşku
Lüleburgaz İlçe Başkan Adayı - Akın Kamacı
Pehlivanköy İlçe Başkan Adayı - Hüseyin Açıkel
Pınarhisar Kaynarca - Hasan Garip
Pınarhisar İlçe Başkan Adayı - İhsan Talay
Vize Çakıllı - İbrahim Alkan
Vize Kıyıköy - Ahmet Bora
Vize İlçe Başkan Adayı - Hasan Basri Korkmaz
Merkez İlçe İnece - İhan Arı
Merkez İçe Kavaklı - Gürel Koşdemir
Merkez İlçe Üsküp - Hüseyin Kasap
İl Belediye Başkan Adayı - Burak Süzülmüş.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol